Stelian Tomov Публикувано Януари 17, 2008 Публикувано Януари 17, 2008 Пускам тази тема, защото искам да дам задача на някой от вас, който се съгласи разбирасе, да ми направи инструментал на тази песен на Rainbow - Can't let you go, защото леля ми изгаря от желание да я изпей, а тя може да я пее същото като Джо Лин Търнър. Може да е чувал някой от вас. Тя е Тони Томова. Преди време е имала един хит Нощни реклами, и на 20 години. Да се върнем на въпроса. Понеже ми беше казала, че иска да запиши това пърче на Rainbow, също тъка и на Whitesnake песните - Fool for your lovin и Here I go again и на Europe - The final cowntdown... Аз пък искам да я изненадам със един готов WAVE файл на Can't Let You Go, но да е мотамо същото като оригинала, естествено с по яко- качество и малко по Хард звучене, в смисъл китарката ако е някой Ибанез, много ще се накефя. Сега който иска да се навие, нека да ми пиши в скайп, да обсъдим по конкретно въпроса и за парите как ще стане превода и колко ще струва този великолепен вечен хит(без вокали). За повече подробности, скайпа ми е: koloezda4kata Може да пишите и тука влизам от време на време... ДА ЖИВЕЕ РОКА Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Засега само на Whitesnake мога да осигуря: ЛИНК. Успех! Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 Засега само на Whitesnake мога да осигуря: ЛИНК. Успех! Не мога да вляза в тоя сайт дето си го дал Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 28, 2008 Автор Отговорено Януари 28, 2008 (Редактирано) То това е бекинг трак сигорно, него щем Редактирано Януари 28, 2008 от Stelian Tomov Цитирай
TerminalFrost Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 http://acidmartin.wemakesites.net/Download...click.php?id=10 Цитирай
Trayo Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 Здравей пич.Аз съм музикант и фен на леля ти.Как мога да намеря нейните най-нови песни "Прегърни ме", "По лунната пътека".Имам автограф от нея даже и ми е любимия БГ изпълнител.Ще ти бъда благодарен.А дали тя има мейл, на който мога да и пиша за повече информация? Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 29, 2008 Автор Отговорено Януари 29, 2008 Здравей пич.Аз съм музикант и фен на леля ти.Как мога да намеря нейните най-нови песни "Прегърни ме", "По лунната пътека".Имам автограф от нея даже и ми е любимия БГ изпълнител.Ще ти бъда благодарен.А дали тя има мейл, на който мога да и пиша за повече информация? Пич, щом си неин фен намери ме мене в скайп: koloezda4kata ще ти пратя нейни песни квото имам. Цитирай
velit Отговорено Октомври 5, 2009 Отговорено Октомври 5, 2009 има бакинг трак на тази песен само че без китара www.guitarbackingtrack.com Цитирай
Himeros Отговорено Юни 12, 2010 Отговорено Юни 12, 2010 Ако темата още е актуална, имам инструментал на Rainbow - Can't let you go. Единствения проблем с него, е че интрото е оригиналното, но самия инструментал е с един тон по-висок и изсвирен по малко по-различен начин. Например липсва една фраза към края иначе е страхотен. Та по темата. Не ти искам парите, ще ти го дам стига да се намери кой да ти транспонира инструменталната част с тон надолу за да е като оригинала. Пиши на лични моля! Цитирай
Recommended Posts