aarab Отговорено Септември 5, 2008 Отговорено Септември 5, 2008 В чужбина за да те видят какво можеш искат диплома ! Затова ме интересува дали е легална и регострират ли се някъде? Цитирай
VSTi Отговорено Септември 6, 2008 Автор Отговорено Септември 6, 2008 (Редактирано) В чужбина за да те видят какво можеш искат диплома !Затова ме интересува дали е легална и регострират ли се някъде? Да, така е, мисля че е безпредметно да обяснявам стойността на диплома от Софийския университет, придружена със сертификат от Стайнберг център... Който се интересува наистина идва на място в учебния център , и се запознава с всичко на място, всичко останало са си само приказки. Все пак да отговоря - всичко при нас си е ЛЕГАЛНО и ЗАКОННО (дори и според последния одит на министерството и сметната палата). справки - сайта на СУ, и сайта на Стеинберг Тренинг център ( след като стеинберг минаха към Ямаха тази секция вече се казва Стейнберг Еджукейшън...) Имаме курсисти, които работят в Англия (ББС), Норвегия (музикално училище Брген), Америка (щата Юта)... Пак казвам - това си е занаят, който не зависи от хартийките в папките...Успех в издирванията! Редактирано Септември 6, 2008 от VSTi 1 Цитирай
aarab Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 ^ Усещам някаква ирония......аз се интересувам от този курс, затова и питам..... Може ли да дадеш линк от сайта на Стайнберг, където да е упоменато, че има такова училище в България......търсих , но не намерих.... Нямам никакво намерение да се заяждам - просто искам ако всичко си е ок да се запиша, ако не е да е ясно....това е! Мисля, че е във ваш интерес да се знае!!! Цитирай
aarab Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 http://www.steinberg.net/en/education/stei...ing_center.html Цитирай
VSTi Отговорено Септември 6, 2008 Автор Отговорено Септември 6, 2008 (Редактирано) ..... нещо май не става ясно. Стейнберг сертификата е малък бонус - САМО за кюбейса и уейвлаба. А това е около 10 процента от съдържанието на курса. Останалото е прaктика в студията - вече 3 на брой, работа с аналагови и цифрови конзоли, мониторинг, микрофони, кабели и т.н. Това си е курс по Тонрежисура, а кюбейса не е единствен, затова има и Самплитуд (връх) , Протулс (стандарт).... Когато стартирахме (през 1998г.) работихме с Алмар (дистрибутор), и хората които го познават могат да разберат защо сме се разделили... Типично по български нещата се промениха, а колкото до програмите - мисля че е в пъти по интересно да се занимаваш и с хардуер, не само да цъкаш в кюбейса, и да мислиш че работиш като големите... Толкова по тази тема, а за хората, които се интересуват - началото е през октомври, http://musiccentre.hit.bg Редактирано Септември 6, 2008 от VSTi Цитирай
aarab Отговорено Септември 6, 2008 Отговорено Септември 6, 2008 ..... нещо май не става ясно. Стейнберг сертификата е малък бонус - САМО за кюбейса и уейвлаба. А това е около 10 процента от съдържанието на курса. Останалото е прaктика в студията - вече 3 на брой, работа с аналагови и цифрови конзоли, мониторинг, микрофони, кабели и т.н. Това си е курс по Тонрежисура, а кюбейса не е единствен, затова има и Самплитуд (връх) , Протулс (стандарт).... Когато стартирахме (през 1998г.) работихме с Алмар (дистрибутор), и хората които го познават могат да разберат защо сме се разделили... Типично по български нещата се промениха, а колкото до програмите - мисля че е в пъти по интересно да се занимаваш и с хардуер, не само да цъкаш в кюбейса, и да мислиш че работиш като големите... Толкова по тази тема, а за хората, които се интересуват - началото е през октомври, http://musiccentre.hit.bg Там съм Дано не съм подразнил някой с мнителността си, но живея в България, а тук е трудно да си доверчив! Мерси за отговора Цитирай
VSTi Отговорено Март 4, 2009 Автор Отговорено Март 4, 2009 До 20-ти март 2009 г. продължава записването за следните курсове, които ще продължат до края на м.май... Тонрежисура и виртуални студийни технологии аудиомонтаж и мастеринг процеси справки и записване http://musikcentre.hit.bg adriang@mail.bg Доц.д-р Адриан Георгиев - Директор програми Музикален център ПроДизайнСтудио - Софийски университет Цитирай
hed Отговорено Март 4, 2009 Отговорено Март 4, 2009 (Редактирано) Карал съм го този курс още през 2000г и според мен е единствения който си заслужава, за разлика от разни други за които тук напоследък се писа на някакви ненормални цени и ръководени от хора които твърде са си повЕрвали. Да не говорим за специалността в НБУ, която трябва да се забрани със закон в текущия и вид... Самият факт че този курс се е задържал толкова време също е красноречив. Благодарение на него си намерих веднага работа след това защото бяхме поразцъкали дигиталната серия на пултовете Ямаха, а тогава почти никой още не цъкаше на тях и когато просто отидох на интервю на едно място, където хората които се опитваха да работят на 03D, се стряскаха от местенето фейдърите, интервюто отне един въпрос - Можеш ли да се оправиш с тая чудесия? - Мога. Нает си. Понеже не искам да звучи като реклама - не знам в момента какво е нивото на курса - или се е развил откъм преподаватели или е западнал, но навремето беше без аналог наистина, така че най-добре всеки сам да си направи свой reasearch и да си прецени за/против. EDIT: Мисля че е излишно ама все пак да споделя и това че само с курсове не става, трябва копане. Който си мисли че след такъв курс сяда и почва, не е точно така. Редактирано Март 4, 2009 от hed Цитирай
VSTi Отговорено Март 22, 2009 Автор Отговорено Март 22, 2009 (Редактирано) Благодаря на всички,които проявиха интерес. Групите са запълнени, през октомври 2009 - пак. За сега се очертава съботно-неделна форма за всички курсове и специализации. Тонрежисура ивиртуални студийни технологии Аудиомонтажи и мастеринг процеси Сибелиус - компютърен нотопис Кюбейс - миди технологии и виртуални инструменти Протуулс Самплитюд Поздрави, доц.д-р Адриан Георгиев Редактирано Март 22, 2009 от VSTi Цитирай
muzikataevsichko Отговорено Април 7, 2013 Отговорено Април 7, 2013 Здравейте, случайно попаднах на темата но се интересувам има ли още такива курсове(дистанционната форма) и на какви цени? Благодаря. Цитирай
VSTi Отговорено Април 8, 2013 Автор Отговорено Април 8, 2013 Привет, курсовете продължават периодично, през периода март-май, и октомври-декември. За сега се утвърдиха два курса - Тонрежисура и виртуални студийни технологии (за начинаещи и средно напреднали) Постпродукция и мастеринг процеси (за напреднали) занятията се провеждат само в събота, а относно дистанционната форма - материята е доста практическа, и в този смисъл дистанционно не е пълноценно, но така или иначе подготвяме видеоуроци по отделните лекции. Следващи курсове - октомври 2013г. п.п. можем да организираме наблюдения тип "отворени врати" в някоя от съботите сега, за повече информация и записване - 0878929839, или adriang@mail.bg 1 Цитирай
VSTi Отговорено Януари 15, 2015 Автор Отговорено Януари 15, 2015 Привет, актуализирам малко информацията - ПРЕДСТОЯЩ КУРС Постпродукция и мастеринг процеси, начало м. март 2015г. справки, записвания и въпроси - тук или на ЛС, или adriang@mail.bg 1 Цитирай
voiceman Отговорено Февруари 22, 2015 Отговорено Февруари 22, 2015 Привет, актуализирам малко информацията - ПРЕДСТОЯЩ КУРС Постпродукция и мастеринг процеси, начало м. март 2015г. справки, записвания и въпроси - тук или на ЛС, или adriang@mail.bg Здравей, тези курсове само като допълнителен сертификат ли са или е допълнителна квалификация към дипломата за бакалавър или магистър? Питам за хора които не са завършили такава или сходна специалност. Цитирай
Recommended Posts