Jump to content
Българският форум за музиканти

voiceman

новаци
  • Мнения

    26
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

  • Топ дни

    1

Всичко публикувано от voiceman

  1. Здравейте, писах в друга тема но ме насочиха в тази. П редполагам, че тук мога да си задам конкретния въпрос?
  2. Явно само в темата от посочения линк се пише основно. Поизчетох по темата, която мен ме вълнува и ще се задоволя с никаквито си знания и ще разчитам че една вата за звукоизолация ще ми свърши работа за и без друго ниския ми бюджет. Другият вариант е да си правя експерименти с одеалата удома и накрая да си ги затрупам на главата неволно. Желая успех и ако някой има нужда от помощ и информация за неща свързани с ток - електричество и техника може да разчита на мен. Обаче да ти кажа, не знам колко поста трябва да напиша, за да мога да ползвам поща тук и евентуално да помогна и аз на някой с каквото знам и мога? А иначе не е модно май вече да се пише по форуми, което е жалко. Човек до човека стига, само това мога да ти кажа в подкрепа на мисленето което имам. Така, че рано или късно аз имам нужда от теб сега, но после ще имаш нужда ти от мен примерно. Така, че човек до човека стига. Аз ще се науча от грешките си, ама дали ще искам да споделя после в някой форум това е по-важно в случая. Защо ли, ами защото никой няма да ми е помогнал. Успех на хубавия и любим мой форум.
  3. Разбрах, дефакто форума не работи! Мерси за насоките, иначе търсих в нета но пак не отговаря гугъл на точните ми въпроси! Лека вечер.
  4. Благодаря за отговора, но наистина не знам къде да търся в форума?! А и въпросите ми са няколко, ако може поне линкове да ми дадеш да прочета? Благодаря
  5. Здравейте, вълнува ме следния въпрос задължително ли е да третирам цялата стая или стига само това(става въпрос за запис на глас-пеене): http://www.google.bg/imgres?imgurl=http://www.ronifrancois.com/blog/wp-content/uploads/2010/06/sE-Project-Studio-RF.jpg&imgrefurl=http://www.ronifrancois.com/&h=377&w=650&tbnid=nnjJb1l5ogataM:&zoom=1&docid=nPPvhrnS3qsVDM&ei=ELzpVMzZPOTnyQOqr4GYDw&tbm=isch&ved=0CFcQMyguMC4 Трябва ли и подът да е покрит с нещо? На балатум и отдолу дъски е стаята, мога да ползвам само част от нея за съжаление затова питам дали за глас ще ми стигне само Sound Reflection Filter или трябва да сложа изолация на стената отзад и на подът отдолу? (Ако може препоръка от къде по-евтино да взема звукоизолационен материал да си направя Sound Reflection Filter? Търсих в един сайт в чужбина, но за съжаление доставката до тук излиза 40 долара, както и броя е по-голям от това което ми е нужно иначе цените са сносни, но не знам дали няма и мито да се наложи да плащам защото пакета ще е доста голям. В българските сайтове цените ми се струват прекалени, но истината е че не знам какъв точно звукоизолационен материал ще ми свърши работа за записа на глас. Моля за препоръки от хора които са наясно и имат опит с тези неща?)Благодаря за съветите предварително.
  6. Здравей, тези курсове само като допълнителен сертификат ли са или е допълнителна квалификация към дипломата за бакалавър или магистър? Питам за хора които не са завършили такава или сходна специалност.
  7. А някой може да ли даде информация за цените по принцип? От до?
  8. voiceman

    пеене

    Пеенето иска жертви, както всяко друго нещо към което се целиш. Аз имам друго предложение, записвай се на касетофон или на компютъра и после се слушай. Но трябва да си достатъчно самокритична, за да можеш да се развиваш. На второ място ти трябва място на което постоянно да пееш. Успех ти желая.
  9. http://nma.bg/bg/b1d37d А аз като им видях таксите лошо ми стана. Направо страшно стана. http://nma.bg/bg/e120fe Чудя се в чужбина ли е това в България ли...Сякаш тук с тази професия ще изкарваш колкото изкарва един лекар. Жалко, че не учих за лекар. Та къде може да се учи тонрежисура, не разбрах? (Имам интерес да науча нещата, не толкова да получа диплома.) П.П. Към доц. д-р Адриан Георгиев, не знам дали знаете но сайтовете на hit.bg не работят вече. Така, че и вашите за съжаление не са активни. Ако имате нужда от помощ за сайтовете пишете тук, може да помогнем с каквото зависи от нас.
  10. А може ли информация за това от къде си взел пирамидката? Трябва ми за Sound Reflection Filter мисля да си го правя сам при тези цени в момента. Благодаря.
  11. Извинявайте, че ще ползвам темата. Но няма ли такава програма или подобна, която да работи с Виста? Благодаря за отговора.
  12. Добра тема, благодаря за информацията.
  13. voiceman

    Фукня

    Добре, изглежда. Моят списък е на етап търсене. Приятна темичка
  14. Благодаря за записа. Колко е старичък пулта?
  15. Дано днес да успееш.
  16. Благодаря за отговора. Благодаря за отговора, можеш ли да направиш запис, за да чуя нивото на шума?
  17. Много благодаря за теста, действително шума който се чува е пренебрежимо малък. Ти с кой модел на Behringer си?
  18. Благодаря за отговора. Имам следната молба: ако можеш да ми направиш един запис на пулта Behringer, чрез usb като усилиш някой от каналите на максимум без музикален източник. Идеята е да чуя само шума през usb, без друг сигнал.
  19. От колко време използваш миксерите?
  20. Благодаря ти за отговора отностно Бехрингера!-Behringer Мисля да се възползвам и от съвета да ги пробвам на място. За жалост този който ми предлагаш надвишава сумата която мога да отделя на този етап.
  21. А отностно вградените ефекти шума, как е?
  22. Благодаря за отговора, а имаш ли личен опит с: Behringer XENYX X1204USB за съпоставка или само знаеш какви са записите с: Alesis Multimix8USB? Ако е като препоръка благодаря, като гледам и цените им са почти сходни: http://www.musicworld.bg/en/m_1410000/i_20800/Alesis_MULTIMIX_8_FX_USB.html и http://www.musicworld.bg/bg/c_2778/i_27868/BEHRINGER_XENYX_X1204_USB.html .
  23. Здравейте колеги, Търся си пулт за качествен запис. Behringer XENYX X1204USB се вписва в изискванията ми, но въпросите ми са: Някой ползвал ли го е за звукозапис през USB и ако ДА нека сподели впечатления за него? В него ще се включва динамичен микрофон Shure SM58, синтезатор Yamaha(чрез audio канал) и може би някой player. Ефектите ми трябват заради ехото на микрофона. Искам го с USB т.к. съм с Лаптоп. За бъдеще предвиждам и включването на още инструменти, но това е за в бъдеще.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.