Stelian Tomov Публикувано Януари 16, 2008 Публикувано Януари 16, 2008 Реших да ставам китарист Няма лошо, обаче в момента нямам толкова пари за тези скъпите, и реших да си взема една USB-китара на BEHRINGER, защото аз всичко което си свиря ще бъде през Cubase-a и гледах че тия са добре за записи в домашна обстановка. Ето го модела. музикален магазин в БГ Сайт на производителя Тоя черния модел, избрах него, защото прилича на IBANEZ, и другите не са лоши но незнам, защо са по евтини, те пък са пълна имитация на FENDER. Според вас струва ли си, да кажем, че сига имам само до 400-500 лв. за китара, ефектите през AMPLITUBE, GUITAR RIG, GUITAR COMBOS и др. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 27 човека, са скивали темата и никой не дава съвет!!! Цитирай
Fenix Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Е всеки ли трябва да даде съвет? http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=22462&st=0 http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=24066&st=0 И в двете има мнения на доста хора, особено във втората. Има и за УСБ едит: аз лично никога не съм позлвал и дори виждал на живо, но мога да те постветвам да отидеш да потърсиш ревюта в нета, примерно хармони сентрал и освен това ти трябва хубавв комп Редактирано Януари 16, 2008 от Fenix Цитирай
Icarus Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 USB китара никога не съм виждал, но ето какво бих направил аз на твое място (приеми и това като опция): щом имаш 400-500 лева, бих отделил някаква част за Di-Box (не съм сигурен колко струва, но надали ще е над 100лв), а останалото - за съвсем обикновена, конвенционална, нормална китара. Според мен е по-добра идея от усб китара, при това на беринджър. Каквото и да решиш, успех Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 първо behringer sux - който каквото и да казва е така второ - с тея ДИ боксове - като препоръчвате на хора кажете че става въпрос за активен DI box специално за китара - ако си вземе нормален евтин пасивен само с едно трафче дали няма да скапе звука??? 47килоома импеданс на китара? и обикновен преамп също става, не виждам смисъла от галванично разделяне на китарата от компютъра - ако са 2 устройства примерно лайн-аут на усилвател->лайн ин на компа има смисъл но така... Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Гледах клипчета с тази USB-китарка в www.youtube.com и според мен не е лоша. Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Аре точно тая китара да не е sux. Няма да се преебеш. Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Аре точно тая китара да не е sux. Няма да се преебеш. Да и аз така мисля тая черната, май е мноо яка и това ме кефи в нея, че прилича на IBANEZ Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 кажи ве Дилянчо, кво мислиш, по въпроса? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Шефе къде си тръгнал да купуваш китара , даже не знаеш по какво се гледа дали една е хубава или не . Това че прилича на ибанез не е никъв фактор . Знаеш ли какво е ФлойдРоуз ? Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Еми, не незнам и не ме интерсува кое какво е те в магазина ще ми кажат... Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Отново ... Btw , в магазините са дори по-"любезни" от форума . Толкова хубаво ще ти обяснят ... и още едно BTW , не ми допада идеята да ме заплашват с бой оп скайп Цитирай
Stelian Tomov Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Добре, Човек, извинявай ако сам ти казал нещо лошо, лично ще дода да ти дам парите в МГ-то, аз неща да се карам с тебе, ае ако си човек деблокирай ма ПЛС Цитирай
Recommended Posts