Baby Thomas Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Ментак, ама си имам вече! Пак ще трябва да черпя като дойда, еййй... Цитирай
vlex Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Дими, пиши в icq като влезеш, да ми обясниш за коя железария говориш... Мисля, че се сещам за една където може да има подобни глупости, но ти пиши да наминавам и аз да гледам Поздрави, Влад Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Аз писах по нагоре че хората имат само по един брой налична. Моята като я купих беше само една сега пак беше само една - питах ще докарат пак по натам . Нали the_gorer искаше също. Магазина се намира срещу радимекс отдругата страна на улицата. Цитирай
vlex Отговорено Януари 18, 2008 Отговорено Януари 18, 2008 Тва радимекс нищо не ми говори, ма ще се оправя... Идеята е, че като се минава по-често няма да има дълги застои след като докарат да не знаем. Как да е - след като горера го уредиш ще търся за себе си, че и без тва сега няма да я използвам до към лятото Поздрави, Влад Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Ето малко смотани снимки на стойката ментак: Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Браво бе! готин ментак! Аз лично повече ще се изкефя на стойка с "вградено" менгеме с опция да го движа по Х и Y за да мога да пробивам отвори в избрано за мен положение на детайл който седи стегнат в менгемето (подобно беше показал на предната страница Baby Thomas) Цитирай
ditronix Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Ами включвай ме в списъка за ментетата!PLS!То без пари бе!А ако поръчаме на едро какво ли ще стане? Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Много станахте а те докарват по една бройка чат пат. Според мен на едро сигурно са по 15 лева баси...... Цитирай
ditronix Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 ами де да знам...Аз все си мисля,че ако се говори сериозно със собственика,няма да има проблеми за повече бройки.Нещото изглежда повече от добре и при отсъствието на пластмаси едва ли могат да му се намерят кусури!А по опаковката или на самата стойка няма ли етикет кой е вносител?Би трябвало да има някакви координати. Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Марка ?? Всички знаем как китайците правят продукти - а марката е каквато ти си поръчаш. Сигурно може да се намери и на по ниска цена ама са за 1-2 или 3 лева да не издребняваме. Вносител не пише никъде - само името на магазина на етикета май. Помня ли аз - хвърлих кашона отдавна. Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Марка ?? Всички знаем как китайците правят продукти - а марката е каквато ти си поръчаш. По подобе начин си спомням, че седяха нещата преди доста време когато си купих дремел (менте на дремел) от метро. Имаше 3 различни марки в различни кутии, но с еднакви дремели. И 3те производителя имаха различни цени. Естествено аз взех най-евтиния ПС: Всъщтност се различаваха по цвят и по лепенката на производителя... Цитирай
Recommended Posts