chlen Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Парчето е лудница, нужен е само подходящ вокал да дръпне една злобна литургия отгоре и е хит!!! Редактирано Януари 16, 2008 от chlen Цитирай
selarent Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Душицата ми напълни, човеко!!! Няма нищо лошо в "олд скуула"... Още повече при твоето изсвирване!!! Дай още неща... Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Я глей що трашъри имало все още! Благодаря ви за оценките. @selarent Ей тука има и други неща, все така незавършени: http://www.myspace.com/dylgiqmyspace Цитирай
izhvurlen Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Я глей що трашъри имало все още! Благодаря ви за оценките. @selarent Ей тука има и други неща, все така незавършени: http://www.myspace.com/dylgiqmyspace Трашъри много,но май няма живи траш барабанисти Парчето е много яко Цитирай
peshoy2k Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 ухааа, таман приклиучих работа днес скапан и тва ме зареди. Стори ми се малко дълго, но с вокал ще заспи Цитирай
yakiya Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 А ето и отговора.Взех текста на Slayer'88-Silent scream и драснах едни "вокали",ма нещо не ме кефят много.Ще направя още едни по-дет. Да видиме кво ще излезне. http://media.putfile.com/ESP-27 Пресилен ми идва нещо записа.Що така? Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 парчето си е яко човоече! Цитирай
fracture Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 а че супер е станало, що да не те кефят вокалите Цитирай
lizardman Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 човече, имаш усет за сола, честно! бодвай ги яко изотпреде, що се срамиш? удари му една яка дълга жица е така за душата. парчето има голям потенциал-супер се е получило. евалата! Цитирай
DYLGIQ Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 YAKIYA, много ЯКИ вокали, а и текста заспива, изненада ме приятно. Чакам и дет варианта. А звукът наистина поприпържва, чух го на хубави монитори, ще гледам да го намаля и да ти го пратя пак. Те и "солата", които са си няква импровизацийка, не се чуват, щото "смесвам" на домашната 10 годишна Айва.... @izhvurlen - блажени са онези, що имат жив барабанист. Откакто нашият забегна в странство още в зората на демокрацията му търся заместник, ама все на софтуерни попадам. Цитирай
ivocanibala Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 :metalist: супер яко се е получило Цитирай
izhvurlen Отговорено Февруари 15, 2008 Отговорено Февруари 15, 2008 YAKIYA, много ЯКИ вокали, а и текста заспива, изненада ме приятно. Чакам и дет варианта. А звукът наистина поприпържва, чух го на хубави монитори, ще гледам да го намаля и да ти го пратя пак. Те и "солата", които са си няква импровизацийка, не се чуват, щото "смесвам" на домашната 10 годишна Айва.... @izhvurlen - блажени са онези, що имат жив барабанист. Откакто нашият забегна в странство още в зората на демокрацията му търся заместник, ама все на софтуерни попадам. Парчето си стана хит.А дуета Якия и Дългия. Евала. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 a добре е станало! само дългия рев май липсва на мелодичния момент след куплетите огън е ! Цитирай
Recommended Posts