synchu Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 УРА, ЧЕСТИТО хехехе Пешо как се радва кат цигане на шекерена тоежка... п.с. не ми забелязвайте, нешо ме е обърнало на простотия.... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 15, 2005 Отговорено Юни 15, 2005 епа гот ми е заседнал съм на тюламорче и фламенко, а пича си е взел карта и е доволен, аре наздраве на който пие, зарибява некоя мадама или просто си кара кефа Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 16, 2005 Автор Отговорено Юни 16, 2005 УРА, ЧЕСТИТО Мерси, мерси Сега ако някой има идея за добър миксер с балансирани изходи, който да не е цифромания (т.е. маки), може да сподели. А аз ще почерпя Цитирай
NessoR Отговорено Юни 16, 2005 Отговорено Юни 16, 2005 нито едната, нито другата ... Ехо Джина Цитирай
niki123bg Отговорено Юни 16, 2005 Автор Отговорено Юни 16, 2005 Абе аз доволен Повече ме кефи от всичките криейтив карти които съм имал досега (аудиджи-та, лайф-ове, аве-та и други подобни бози) и е на светлинни години разстояние от ковоксите Кво му трябва на човека - една бира и радиото да свири От четене из форумите почва да ми става ясно едно нещо - всичко е въпрос на личен опит. Така, че почвам да "опитвам" Ако не ми хареса, ще си взема друга, но за сега съм хепи и понеже нямам с какво да сравня, вероятно ще съм хепи още дълго време. Цитирай
Recommended Posts