JimBeam Публикувано Януари 11, 2008 Публикувано Януари 11, 2008 Преди окло 2 месеца си зех едни струни ямаха 10ки които още щом ги сложих почнаха да искарват един супер гаден дразнещ звънлив звук(разбирайте буквално звънлив).Неска преди окло нема и час си зех пак ямаха 9ки и пак са с същия тъп звънлив звук.Искам да питам нормално ли е да е така докато се разсвират щото вече почнах се нерва и почна ме хваща яд за парите дето дадох.
Fenix Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 абсолютно нормално. Каквито и да си вземеш, ще бъдат такива. Два три дена или половин. Зависи колко свириш...
JimBeam Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 абсолютно нормално. Каквито и да си вземеш, ще бъдат такива. Два три дена или половин. Зависи колко свириш... Пич мерси много.Дано наистиа се опраят че полудявам вече..
lizardman Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 те хората на тва се кефат... пич, опитай се да погледнеш нещата под друг ъгъл. вслушай се в звука и по-специално в отекването на тона. освен основния, най-силния тон има и друго, което се чува, нали? тази звънливост на струните е много хубаво нещо, а като се вслушваш в нея ще си развиеш слуха, ще си зададеш въпроси и можеш да потърсиш отговори в теорията. абе с една дума кефи се. знам, че ти се струва странно звученето на струните сега(особено дебелите), ама се свиква.
JimBeam Отговорено Януари 11, 2008 Автор Отговорено Януари 11, 2008 (Редактирано) Мерси наистина за отговорите.Ся ги смених и наистина 4 5 ми се струват по добре ама 6 нещо не ме кефи ама спокс ше се разсвири и ще се опраи.Пак мерси . Редактирано Януари 11, 2008 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
Talic_Zealot Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 Ти май не си ползвал качествени струни преди . И аз се изненадах от звука на yamaha, когато си взех едни (още карах на 9-ки). Дрънках си 1 ден без усилвател от кеф .
korn-jubi Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 (Редактирано) Аз се чудя как да ми звъни китарата...а той нашият се оплаква уоу...Звънчащият звук на китара е най-як ! Редактирано Януари 11, 2008 от korn-jubi
Overdrive Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 като те дразни - ти ми дай новите струни а пък аз ще ги износвам и тогава ще ти ги връщам не звънтящи
SomeoneElse Отговорено Януари 11, 2008 Отговорено Януари 11, 2008 ^Хаха, точно! Аз за сефте виждам такъв случай, обаче. Старите струни нямат никакъв тон, никаква атака, състейн, даже свирят фалшиво като са достатъчно стари... За мен най-якото нещо е да си сложа нови струни и да свиря. Понеже свиря с 12ки първия ден са прекалено звънливи, но след това...новите струни са си нови струни - затова и ги сменям на не повече от месец и половина...
boreto Отговорено Януари 12, 2008 Отговорено Януари 12, 2008 Абе ква е тая тема бе Ще откача... Човече сигурно много се дразниш и като си включиш китарата в ампа, щото се чува по-силно, а пък като има драйв и направо те влудява
Recommended Posts