Ивелин Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 Можете да изразите Себе си, като изсвирите соло в парчето, както вече направи ultramega и ме изпревари! Bring You Down - оригинал (с място за соло след втория припев) Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 8, 2008 Автор Отговорено Януари 8, 2008 Bring You Down - със соло от ultramega! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 ...и аз се включих с истински Rhodes - Mark II (Stage Piano) - изкопах го из под леглото специално за това парче... Bring You Down П.П. Бааати...колко тежи т'ва пианоооу - не е истина просто!!! Цитирай
ultramega Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 (Редактирано) Много добре звучи тежкия rhodes.Пасва на стила Редактирано Януари 9, 2008 от ultramega Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 Слагам само мястото за соло, за тези, на които не им се търси втори припев и т.н.! Solo Part Цитирай
DREAMMIND Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Срам не срам реших и аз да се включа http://media.putfile.com/Incognito-solo И обещайте да не ми се смеете на свиренето Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Браво бе, пич - страхотно си ударил Много фънки за вкючването! Редактирано Януари 16, 2008 от Ивелин Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Айде и аз да се разпиша скромно с едно нестандартно решение (Lap Steel Guitar): Цък Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 Ей, че яко с такъв инструмент... Абе как свириш на такова нещо? Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Това е то мен http://media.putfile.com/AcidBlues .Надявам се да го отворите (или може би не). Блус му е майката. Цитирай
BlueZone Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Всъщност китарата, с която го записах е ето тази: Не съм още съвсем в час със нея, щото свиря на такова нещо от има-нема една седмица. Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 SviStyle ме подсети за нещо - ако имате идея да изсвирите нещо (като китара например) в цялото парче, ще стане супер! Аранжимента така или иначе е пошл... Кефя се, че толкова хора джемят това парче!!! Наистина се радвам... Цитирай
kolio_k Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Ето и една версия от мен,само че се увлякох и праснах 3 трака. Click here to watch jamtry Надявам се че е годно за слушане,защото го правих бая на бързо,та и грешките си стоят Цитирай
spongebob Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Много готин тон,Кольо!Това Ямахата ли е?А ампа....много яко звучи всичко! Цитирай
Topsun Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Тотално се изкефих и скоро като ми остане време ще "ударя" и аз Цитирай
Recommended Posts