chobbi Публикувано Януари 8, 2008 Публикувано Януари 8, 2008 Ето тази заготовка ми пристигна ,правена от Бразилски лютиер.Дърветата въобще не са ми ясни.Ще сложа Hipshot 5-String Bass Bridge,EMG-HZ Bass Pickup,Aguilar OBP-3 Bass Preamp.Китарата ще бъде довършена от Цветан Цветанов,някъде към средата на другият месец.Надявам се да се получи нещо приятно Цитирай
npokonu Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Тоя бас май е от тук: http://gallery.bldesign.us/slideshow.aspx?...ction_id=388942 Честито! Цитирай
vlex Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Виждал съм един със същата форма, но много по-добре откъм изпълнение на Диката - явно не е някаква запазена марка форма Все пак честито! Поздрави, Влад Цитирай
Nikifena Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Диката беше правил подобно чудо ама без прагове за разбойника. Снимки имаше май във форума някъде. Нещо не ме кефи мен лично тази форма. Много "дървена" Цитирай
Demiurg Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Прилича на Fodera Emperor ! Поздравления за новия бас !!! Да види много свирене ! Цитирай
boreto Отговорено Януари 9, 2008 Отговорено Януари 9, 2008 Какви парици струва това чудо - с доставка и т.н? Цитирай
chobbi Отговорено Януари 9, 2008 Автор Отговорено Януари 9, 2008 Виждал съм един със същата форма, но много по-добре откъм изпълнение на Диката - явно не е някаква запазена марка форма Все пак честито! Поздрави, Влад Ама това е само заготовка.За какво изпълнение да говорим.Има довър6ителна работа по нея.За мен е важно дървото и как е сглобена.Когато бъде готова,6те има нови снимки.С такава, или подобна форма има доста инструменти. Цитирай
Recommended Posts