stratocaster Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 ето и едно записче набързо драснато. сори за куцото свирене и лошия звук. записвано е с овердрайва на никифена, в кубето и озвучено с един социалистически микрофон важна е идеята все пак http://4848.hit.bg/ibanez.mp3
Ohial Ixela Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Ми да срещу даскалото блокчето е света е малък явну
Crimson Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 А честито да ти е!!Дееба и аз цял живот ходя на Поморие, когато съм на море!!
Nikifena Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Ае честито и от мен Жив и здрав и да свириш с мерак на нея Поздрави на Денчо и пущайте новия на обитуари и почвайте да свирите и куфеете
stratocaster Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 (Редактирано) Ohial Ixela написа: Ми да срещу даскалото блокчето е света е малък явну ти боби ли се казваше? значи ме помниш а как дрънкахме тогава на плажа с кухарките....ех спомени преди 3 или 4 години бе6е доколкото помня Редактирано Юни 3, 2005 от stratocaster
Ohial Ixela Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 дам яку беше аз в последно време се оказа че неа много кинти и тряя апартамента да се дава под наем та не съм се мяркал в Поморие а тва с кухарките на плажа яку да...ма аз вече съм се убедил че не праи ли 'джъд джъд' - не е китара
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 Ohial Ixela написа: дам яку бешеаз в последно време се оказа че неа много кинти и тряя апартамента да се дава под наем та не съм се мяркал в Поморие а тва с кухарките на плажа яку да...ма аз вече съм се убедил че не праи ли 'джъд джъд' - не е китара яко го подкарахме на офтопик. така и не разбрахме кой беше напълнил на слави кухарката с пясък ех спомени. като дойдеш някой път се обади. те близнаците ми знаят координатите и ще ти дам да посвириш на ибанеца
trendkiller Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 trendkiller написа: Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56 ами edgecrusher ми я даде с 10-ки. 7мата е 65. ето още един мизерен запис, този път с различни настройки на никифенското камйонче http://4848.hit.bg/ibanez2.rar
Ohial Ixela Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 stratocaster написа: Ohial Ixela написа: дам яку бешеаз в последно време се оказа че неа много кинти и тряя апартамента да се дава под наем та не съм се мяркал в Поморие а тва с кухарките на плажа яку да...ма аз вече съм се убедил че не праи ли 'джъд джъд' - не е китара яко го подкарахме на офтопик. така и не разбрахме кой беше напълнил на слави кухарката с пясък ех спомени. като дойдеш някой път се обади. те близнаците ми знаят координатите и ще ти дам да посвириш на ибанеца е мерси ма аз и без туй по цел ден на ибанец свиря да беше си земАл jackson да има за ко да бия път
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 Ohial Ixela написа: е мерси ма аз и без туй по цел ден на ибанец свиря да беше си земАл jackson да има за ко да бия път я прочети под аватара имам и9 едно такова, ама ибанеца е далеч по-култова тояга
spotlight_kid Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 както се казва в една реклама : Ех тоя Стратокастър добре се е уредил...добре звучи записа и си личи че китарката си я бива ...за саунда мисля че ти трябват един компресор ,хорус и дилей и си готов....ша прогониш квартала ша забегнат със салове към турция
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 това за компресора и дилея го знам ама няма пара аз на edgecrusher още не съм му дал половината пари за ибанеза....... доста време ще мине преди да се уредим и с хубави ефектчета
edgecrusher Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 stratocaster написа: trendkiller написа: Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56 ами edgecrusher ми я даде с 10-ки. 7мата е 65. ето още един мизерен запис, този път с различни настройки на никифенското камйонче http://4848.hit.bg/ibanez2.rar Opsa! Strunite ti sa 0.10-0.56, a ne 0.65 Ernie Ball sa si klasika. Sorry za latinicata, no pi6a ot nqkakyw Pomoriiski Internet club... Pozdrawi na wsi4ki!
Recommended Posts