stratocaster Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 ето и едно записче набързо драснато. сори за куцото свирене и лошия звук. записвано е с овердрайва на никифена, в кубето и озвучено с един социалистически микрофон важна е идеята все пак http://4848.hit.bg/ibanez.mp3
Ohial Ixela Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Ми да срещу даскалото блокчето е света е малък явну
Crimson Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 А честито да ти е!!Дееба и аз цял живот ходя на Поморие, когато съм на море!!
Nikifena Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 Ае честито и от мен Жив и здрав и да свириш с мерак на нея Поздрави на Денчо и пущайте новия на обитуари и почвайте да свирите и куфеете
stratocaster Отговорено Юни 3, 2005 Автор Отговорено Юни 3, 2005 (Редактирано) Ми да срещу даскалото блокчето е света е малък явну ти боби ли се казваше? значи ме помниш а как дрънкахме тогава на плажа с кухарките....ех спомени преди 3 или 4 години бе6е доколкото помня Редактирано Юни 3, 2005 от stratocaster
Ohial Ixela Отговорено Юни 3, 2005 Отговорено Юни 3, 2005 дам яку беше аз в последно време се оказа че неа много кинти и тряя апартамента да се дава под наем та не съм се мяркал в Поморие а тва с кухарките на плажа яку да...ма аз вече съм се убедил че не праи ли 'джъд джъд' - не е китара
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 дам яку бешеаз в последно време се оказа че неа много кинти и тряя апартамента да се дава под наем та не съм се мяркал в Поморие а тва с кухарките на плажа яку да...ма аз вече съм се убедил че не праи ли 'джъд джъд' - не е китара яко го подкарахме на офтопик. така и не разбрахме кой беше напълнил на слави кухарката с пясък ех спомени. като дойдеш някой път се обади. те близнаците ми знаят координатите и ще ти дам да посвириш на ибанеца
trendkiller Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56 ами edgecrusher ми я даде с 10-ки. 7мата е 65. ето още един мизерен запис, този път с различни настройки на никифенското камйонче http://4848.hit.bg/ibanez2.rar
Ohial Ixela Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 дам яку бешеаз в последно време се оказа че неа много кинти и тряя апартамента да се дава под наем та не съм се мяркал в Поморие а тва с кухарките на плажа яку да...ма аз вече съм се убедил че не праи ли 'джъд джъд' - не е китара яко го подкарахме на офтопик. така и не разбрахме кой беше напълнил на слави кухарката с пясък ех спомени. като дойдеш някой път се обади. те близнаците ми знаят координатите и ще ти дам да посвириш на ибанеца е мерси ма аз и без туй по цел ден на ибанец свиря да беше си земАл jackson да има за ко да бия път
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 е мерси ма аз и без туй по цел ден на ибанец свиря да беше си земАл jackson да има за ко да бия път я прочети под аватара имам и9 едно такова, ама ибанеца е далеч по-култова тояга
spotlight_kid Отговорено Юни 4, 2005 Отговорено Юни 4, 2005 както се казва в една реклама : Ех тоя Стратокастър добре се е уредил...добре звучи записа и си личи че китарката си я бива ...за саунда мисля че ти трябват един компресор ,хорус и дилей и си готов....ша прогониш квартала ша забегнат със салове към турция
stratocaster Отговорено Юни 4, 2005 Автор Отговорено Юни 4, 2005 това за компресора и дилея го знам ама няма пара аз на edgecrusher още не съм му дал половината пари за ибанеза....... доста време ще мине преди да се уредим и с хубави ефектчета
edgecrusher Отговорено Юни 5, 2005 Отговорено Юни 5, 2005 Btw ,какви струни си сложил на бичкията? Аз по принцип ползвам 9-46 ,но седмата ми е .56 ами edgecrusher ми я даде с 10-ки. 7мата е 65. ето още един мизерен запис, този път с различни настройки на никифенското камйонче http://4848.hit.bg/ibanez2.rar Opsa! Strunite ti sa 0.10-0.56, a ne 0.65 Ernie Ball sa si klasika. Sorry za latinicata, no pi6a ot nqkakyw Pomoriiski Internet club... Pozdrawi na wsi4ki!
Recommended Posts