Bigalou Публикувано Януари 5, 2008 Публикувано Януари 5, 2008 Първо Честита Нова Година на всички ! Докато се "ровичках" в интернет за инфо (понеже искам да си купя китара) и се натъкнах на един доста интересен сайт на диструбутор от Благоевград ... "Поразцъках" малко и огледах ценовите листи (понеже неразбирам от обозначения , модели и тн. ) , но до колкото знам Ibanez са да не кажа супер , но добра марка (особенно за начинаещ като мен ) и си харесах една акустична китара ... Идеята ми с този пост е , хората от "бранша" да споделят мнението си Така ето го главния сайт в който могат да се намерят доста инструменти не само китари http://mci-bg.com/indexbg.php , така ето я и ценовата листа на Ibanez http://mci-bg.com/manuals/05_1.pdf това което аз си харесах не само като модел , но и като цена е V72E-BK . (колкото и тъпо да прозвучи видях ,че има и V72E-NT но вярвам че разликата е само в цвета ? ) Пс.: Казах на един авер за този сайт и в първия момент неповярва ... та да съм сигурен дали не е някакъв "фейк" сайт макар че не ми се вярва Е това е от мен Благодаря предварително ! Цитирай
fluti Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Не е фейк, "Икономов" са официален вноисител на Ibanez за БГ. Доста хора из форума са си купували китари оттам. Цитирай
JimBeam Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Не е фейк, "Икономов" са официален вноисител на Ibanez за БГ. Доста хора из форума са си купували китари оттам. Акустичните да ама ел китара не са оригинални ваобще.Дори модела на сатриани не е оригинален.В пловдив също зареждат от Икономов и ми каза магазинерката за какво става въпрос... Цитирай
fluti Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) Не знам, аз лично не съм пазарувал оттам, но това "ми каза магазинерката за какво става въпрос" ми звучи меко казано несериозно. Освен ако въпросната магазинерка не е някаква експертка по Ибанец. Никой в тоя форум, който е пазарувал оттам не съм видял да се оплаква, че "не са оригинални". Редактирано Януари 5, 2008 от fluti Цитирай
Tomov Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 (Редактирано) 1во. Да, разликата е само в цвета. 2ро. Икономов не е менте Хм, в ценовия клас, който си избрал има и други алтернативи, Fender примерно или Epiphone. Но като цяло щом е първа китара няма особено значение каква е. Купуваш това което ти харесва и което можеш да си позволиш разбира се. Успех с избора и Весели Празници на патерици! Едит: Опаа, изпревариха ме Редактирано Януари 5, 2008 от Tomov Цитирай
Bigalou Отговорено Януари 5, 2008 Автор Отговорено Януари 5, 2008 Мерси за бързите отговори Ами осъмних се защото този модел който съм си харесъл е 263 лева , а същият този модел в един сайт който ми го даде авер , е 145 EUR с намаление и главно зариди това се осъмних .. и като цяло цените са доста по-ниски от кадето и да било другаде Та .. значи вече знам със сигурност че ще порачам от там Restecpa Цитирай
SHARO Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Не е фейк, "Икономов" са официален вноисител на Ibanez за БГ. Доста хора из форума са си купували китари оттам. Акустичните да ама ел китара не са оригинални ваобще.Дори модела на сатриани не е оригинален.В пловдив също зареждат от Икономов и ми каза магазинерката за какво става въпрос... и как го реши аз съм виждал и джем и на сатриани сигничъра в онва магазинче до консерваторята дет бачкат с икономов и са си съвсем истински повярвай ми Редактирано Януари 6, 2008 от SHARO Цитирай
npokonu Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Имай предвид, че тази ценова листа е от 2005-та. Скоро ходих там и се оказа, че има разлика нагоре в цените. Най-добре им се обади или драсни един мейл, ще ти отговорят, много са любезни. Иначе по-ниски цени от техните в БГ няма. Цитирай
Fashion Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Имам някъде новата ценова листа ,но явно е на другия комп.Като я открия ще я постна.А иначе за Икономов - пазарувам от него вече 4-5 години и мисля ,че е коректен.До сега са минали доста неща през мен /10-тина китари и няколко кубета и процесори-все оригинални/ явно в Пловдив пращат ментетата . Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) как менте? много ясно че тея около и под 1000лв са китайски/корейски/индонезииски и тн, но не са менте Редактирано Януари 6, 2008 от Overdrive Цитирай
Recommended Posts