mario90 Публикувано Януари 5, 2008 Публикувано Януари 5, 2008 Здравейте! Искам да попитам от къде мога да си купя жак който от едната страна е голям женски а от другата страна е малък мъжки моно!Трябва ми за да се опитам да свържа китарата с компа! Мерси предварително Цитирай
nofearinc Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 В повечето магазини за аудио техника, музикално оборудване, дори на места за PC техника съм виждал. МАкар и в момента да ми е проблем намирането на stereo->RCA и XLR -> stereo 6.5 Цитирай
Martin K. Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Виж и в магазините на Conrad, там има почти всички видове жакове и са на най-добри цени. В София магазините са два: Точните адреси не знам, но единия е на бул. Прага почти срещу баня Мадара, другият мисля, че беше на ул. Хаян Крум, близо до бул. Христо Ботев. Редактирано Януари 6, 2008 от Martin K. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) истински маркови корави жакове (но не и евтини) се сещам само в комет от фарнел neutrik и switchcraft (последните са "скъпички") Редактирано Януари 6, 2008 от Overdrive Цитирай
yamaha Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 (Редактирано) Чакай да попитам и аз в тази тема...трябват ми 2-3 бр. преходници за миди кабел (женски петица<->петица): Освен това ми трябва и стандартен кабел MIDI/Gameport : Проблемът е, че ги търся в Пловдив... Даже търся и едно друго - Midi/joystick bracket (може и без планката), но с малката букса откъм страната за дъното (или аудиокартата), защото намерих едно, обаче е с по-дългия конектор и не пасва: Утре уж ми обещаха да ми покажат едно, но се опасявам, че ще е пак с голямата букса... В краен случай ме урежда и нещо такова, но трябва да е задължително с поддръжка на Win98SE. П.П. Sorry, че питам в темата...ако модераторите преценят, че питането ми не е за тука...няма да се обидя ако ми изтрият поста. Редактирано Януари 6, 2008 от yamaha Цитирай
Recommended Posts