Evtim Djerekarov Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 То идеята на това, бриджа да се мести е китарата да е вярна, а не да стои успоредно на струните... Цитирай
smartpeter Отговорено Януари 5, 2008 Отговорено Януари 5, 2008 Здравея, Не е нормално мостът да е в това положение! Причината може да е и в некачествени или стари струни! Ако е така постави нови качествани такива и акордирай отново китарата! Успех! Поздрави, Петър Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Абе ,тоя бридж като се мести да не е обърнат наопаки.. Цитирай
spongebob Отговорено Януари 6, 2008 Автор Отговорено Януари 6, 2008 ^чети малко преди да постваш...а пък да не съм си сложил струните от горе на долу... Цитирай
EAmechaniX Отговорено Януари 6, 2008 Отговорено Януари 6, 2008 Здравей Не е нормално мостът да е в това положение! Причината може да е и в некачествени или стари струни! Ако е така постави нови качествани такива и акордирай отново китарата! Успех! Поздрави, Петър И аз съм на същото мнение и ти го бях пуснал на л.с. още като отвори темата.Ако искаш можеш да се вслушаш в това. Има смисъл..... Цитирай
spongebob Отговорено Януари 7, 2008 Автор Отговорено Януари 7, 2008 китарата е ок,направих си консултация с човек,който имаше същата,но тва няма значение така или иначе.Интонирана е много вярно,а дори и в това положение на бриджа 6-та струна е по-дълга от 1-ва с поне 3 мм(за тези които не са забелязали).Явно всичко много зависи и от височината на струните.Не казвам,че това е перфектния сетъп,ма китарата свири.... Цитирай
fluti Отговорено Януари 7, 2008 Отговорено Януари 7, 2008 По принцип интонацията се променя при промяна на височината или пък на дебелината на струните, но важното е че е вярна Цитирай
Recommended Posts