LOE Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 ...Чуя ли Гигабайт и ми иде да си изповръщам червата... Недей. За интел базирани системи имат супер яки платки!!! Аз само да кажа за клокинга - колкото да опитвах нищо не постигнах. Тоест с честота под дефолтната или с много клок - се тъя. Файда само из тестовете. И евентуално игри, не съм се хабил да пробвам. В Кюбейз и VSTi - прираст минус нула... Ами... при мен разликата между натоварването което имам в един проект на 2 и на 3 Гхз е ... прилична Повече тактова честота = повече плъгини при по ниска латентност (за тези които могат да работят в "реално време") ДСП ефектите на ЕМУ са напълно безмислени на фона на това което човек може да си свали в днешно време. За към 400 лева може да се вземе 0404 УСБ, която освен че има по добър звук от 1212м, има и 2 превъзходни инструментални/микрофонни/линейни преампа, отделен изход и усилвател за слушалки (също доста добър), индивидуални ground lifts за двата канала, аналогови контроли, лимитър... Към интерфейса има даже и някакви приложения, мисля че скупен кубейс и няква библиотека със семпли от ЕМУ Цитирай
Confused Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 За 200 и нещо е много по-добре да си вземеш ему1212м втора ръка. Тя и нова си струва всяка стотинка от 300-те лева. Къде от България може да се закупи? За нова става въпрос. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Да речем ТУК. Само трябва да я намериш, че е със скриптове и не мога да ти дам точен линк. Цитирай
Confused Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 Да речем ТУК. Само трябва да я намериш, че е със скриптове и не мога да ти дам точен линк. Благодаря Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 8, 2008 Отговорено Януари 8, 2008 (Редактирано) Разбира се също и в Алмар, но там е по-дебело по принцип... Редактирано Януари 8, 2008 от Baby Thomas Цитирай
Recommended Posts