Fenix Отговорено Май 31, 2005 Отговорено Май 31, 2005 Абе за физиономиите не знам, ама досега бях на Bad Habit в О!Шипка (Сцена за авторска музика ) и адски се накефих, ама китариста нещо през повечето време свири обърнат към стената, а не към публиката. По едно време, групата се опита да го убеди да се обърне, ама не успя. АМА КОНЦЕРТА БЕШЕ МНОГО ЯК! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 ей такива физиономии правя май??? Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Юни 1, 2005 Автор Отговорено Юни 1, 2005 бе доколкото разбирам,физиономиите които прави китариста,показват смесица от неговата същност и емоцията с която свири! Машала! Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 бе доколкото разбирам,физиономиите които прави китариста,показват смесица от неговата същност и емоцията с която свири! Машала! това което си мисля на тази снимка е :"Господи защо този пич пее толкова фалшиво.... .." Цитирай
7246 Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Мисля че ако се стараеш да не правиш физиономии няма да се накефиш истински на това което свириш. :guitar: (дори и тва жълтото прай мутри ) Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 ...или Чарли Хънтър... Номер едно е!!! Най-смешен ми е Стив Вай, но пък ме кефи до припадък да му гледам физиономиите. ЯК Е!!! Цитирай
Crimson Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 аз пък като свиря правя физиономии от типа: "Дееба защо кутрето ми не стига до 21 прагче" или "Майка му стига съм я заглушавал тая струна" С други думи кривя си джуката по най-невъзможни начини! Цитирай
solo5 Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Па оня като почна да грухти за едни приватизации и през две секунди повтаря "Ту дай!" (to die) и гледа недоумяващо и стресирано като пръднал заек в люцерна... ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха-ха не мога да си събера устата от смях ... са изсипах от стола Цитирай
Crimson Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 Сетих се за едно барабанистче, с което свирехме в един гараж.То правеше нечовешки физиономии горкото. Ама не за имидж (в гаража няма кой да те гледа дали си "тру"), ами от зор си кривеше мутрата копелето. Всички жулим, а то дъни някакъв ритъм, гледа ме в очите уплашено, защото знае, че ей ся идва онова гадното, дето е с кардан и преход, и на терсене тактовете поема шумно въздух през зъби, гаче ли се стряска... Фсъп! Фсъп! Фсъп!... Сещам се и за един агент, когото взехме временно за вокалист и му дадохме един вестник "24 часа", от който да чете текстове и да ги ръмжи върху ритъма. И му викаме: "Ама ти сега вкарвай и по нещо метълско от тебе, недей само да четеш от вестника глупости за Иван Костов". Па оня като почна да грухти за едни приватизации и през две секунди повтаря "Ту дай!" (to die) и гледа недоумяващо и стресирано като пръднал заек в люцерна... И той праеше мутри от зорлък. Хахахахахахахаха Евалата Ей добре, че още се намират хора с чувство за хумор! Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 :wow: :green: :twisted: - физиономии - много - ама 1-во трябва да се научим да свирим ... Цитирай
peshoy2k Отговорено Юни 1, 2005 Отговорено Юни 1, 2005 ми аз правя физиономии, когато свиря с чуство и хората ми се кефят. Като прослушвам някой микс пак правя физиономии или по-скоро ушо-нии демек наострям уши и сбръчквам вежди. Преди като тренирах пак правех физиономии. Като правя секс сигурно пак правя физиономии :think:. Като работя масажи или преводи пак, ама никога не съм се замислял. физиономията се явява импулс от мозъка към лицевите мускули и говори много за индивида. ако когато някой говори и те лъже забелязваш, че гледа нагоре у десно......... и тн физиономиите са си напрао наука хехе..... питайте некой психолог, аз съм пас Цитирай
the_gorer Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 И кинолог. Аз като видя, че някой доберман ми се усмихва и гледам да бегам бързо. Мик Джагър много праи мутри, ама то си му и отива на суратя. Също и другият мистър голяма уста - Steven Tyler. Още един "физиономист" е Ролфа от Рънинг Уайлд. Оня като почне да си криви физиомутрата по време на солажи и направо цепи балатум отвсекъде. Цитирай
ba6 maistora Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 абе най-великия е Steve Vai - неговите физиономии са ненадминати :think: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Юни 2, 2005 Отговорено Юни 2, 2005 абе най-великия е Steve Vai - неговите физиономии са ненадминати :think: Цецко от Ку-Ку Бенд прави физиономии тип: Натровен плъх повръща..оня ден свири Пинк Флойд ами кво извадил си е парчето точно ама в свиренето грам злоба нема бе...то туй свирене ли е Цитирай
Recommended Posts