stratevcaster2 Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 всички сме така ама мръсните шваби Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 така хора слушаите .Говорих с една приятелка от германия , тя преведе и я насочих към форуми в които се пишее за марката ROCKTILE .Тя каза че пише че инструмента надвишава по качество цената и че е добър музикален инструмент както за начинаещи така и за напреднали любители , дъровто е неизвестно (вероятно гадно) .Във форумите я хвалят китарата , а самото момиче което от германия каза че попринцип китарите са в намаление иначе са 200 евро което пак си е 400 но пак казвам че пише че китарите надвишават по качество цената . Да знам , и съм привържаник на теорията на музиканти съфорумници хващали много китари като toni например , че получаваш това което плащаш. Но пък трябва да се види и това ! Цитирай
Slav Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 така хора слушаите .Говорих с една приятелка от германия , тя преведе и я насочих към форуми в които се пишее за марката ROCKTILE .Тя каза че пише че инструмента надвишава по качество цената и че е добър музикален инструмент както за начинаещи така и за напреднали любители , дъровто е неизвестно (вероятно гадно) .Във форумите я хвалят китарата , а самото момиче което от германия каза че попринцип китарите са в намаление иначе са 200 евро което пак си е 400 но пак казвам че пише че китарите надвишават по качество цената . Да знам , и съм привържаник на теорията на музиканти съфорумници хващали много китари като toni например , че получаваш това което плащаш. Но пък трябва да се види и това ! Значи тези животни са нещо като Винтидж китарките ? ( имам предвид че са доста добри за цената си, а не че китарите са сходни ) А пък тъпанарите не искат да пускат до БГ ... Е това му е лошото да си китарист в България. Трудно се намират хубави китарки тук Цитирай
vlex Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Дай да ги видим тия форуми, дето пишат за тия роктайл! Цитирай
jackson_dinky Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 Е това му е лошото да си китарист в България. Трудно се намират хубави китарки тук То хубави китари има само дето никой няма пари да ги купува...секи се оплаква че в БГ нема хубави муз. инструменти а в съшото време раздел обяви е пълен с обяви от рода на:"продаам скуаер за 200 лв." и т.н. къв е извода..... gorer...97% съм убеден че стрелата имитациа на р.роудс е пълна лопата....те на снимки винаги изглеждат зашеметяващо..... Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 това е така аз също мисля така но пък никои от нас не я е пробвал единственото на което се опираме е коментарите на китаристите от германия ползващи тази марка.Възможно е наистина да излезе нещо като vintagе малко пари високо качество ! Цитирай
jFog Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 е това последното кат го прочетох се сетих как еидн приятел на времето прокарваше неговата теория за произхода а Грифовете на едновремешните Пълдини.. ''-Та,влиза партийния секретар в дърводелния цех и казва: -От утре почваме да правим китари! Бай Кольо ше изрязва формите и другите работи ,а Леля Славка ше бичи грифове...така де нали цял живот сапове за лопати дялка нали?!....'' Лимона ми викахме голем образ беше.. та по същество Горерев ташака настрана има риск но може да се направи. Пазарува се китарата,разглобява се,тапицира се солидно с дунапрен и амбалажна хария мята се в едно сакче и за 10 кинта долита в България ,най много да са 10 евро.Фигурира име на подателя и получателя,проверяват те на София дали си ти и ти я дават.Ръчен багаж пътува в багажното не би трябвало да има проблем.Автобусните шофьори такива контрабани правят че е просто не упесуемо един сак по вече го рекарват као куцо пиле домат. Ако не от Германия от тука ше те уредим но е +29 евро пратката до Спейн.. от друга страна мислех да похарча некой лев за забавления мислех да е некой плейстейшън ма може и да е некоа китарка ,красавици са тия .Ако излезе иситна че толкоз уж качествени..беш ли му мамата Цитирай
basis4eto Отговорено Януари 2, 2008 Отговорено Януари 2, 2008 <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=7,0,0,0" width="450" height="403"><param name="movie" value="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=a05ec051"><param name="quality" value="high"><embed src="http://i47.vbox7.com/player/ext.swf?vid=a05ec051" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="450" height="403"></embed></object> Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2008 Отговорено Януари 3, 2008 така хора слушаите .а самото момиче което от германия каза че попринцип китарите са в намаление иначе са 200 евро което пак си е 400 но пак казвам че пише че китарите надвишават по качество цената . ъъм ще трябва да разбия тоя мит, но цената наистина е 99 евро, кажи и да не гледа това UVP, защото реално никъде няма да я намериш за UVP. Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 3, 2008 Автор Отговорено Януари 3, 2008 То това, че ги хвалят е ясно. И аз четох ревюта нейде по швабските сайтове (с помощта на Babelfish, разбира се) и говорих и с китаристчета от Швабско. Едното ревю гласеше само: "Хора, купувайте!" Явно наиситна са нещо като китарите "Vintage" - търпими Ментета. Въпросът е как да навкараме такива Ментета в България. Ще обмисля всички варианти, предложени тук и ще се спра на най-оптималния (разбирай най-евтиния). Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Така , моита приятелка е открила друг форум , в които са определили китарата като скъпо дърво за горене и че всъщност много бързо изгаряла . ХА и швабите имали чувство за хумор .Явно китарите са си менте от всякаде . Цитирай
Recommended Posts