Jump to content
Българският форум за музиканти

Ground Zero (nwobdg - Melodic Brutal Death,grind,punk Ect. )

Recommended Posts

Публикувано

най накрая ше се класирам и аз в последните часове на кървавия декемри.

Представям три полупарчока дету са леку в ъндър конструкшън ,ама сега за сега повече време нямаше аи нявки много досадни проблеми с микрофоните..Като записвах със Скайп микро всичко беше на 6 сега ъпдейтнах на кареоке микрофони и въобще се оака процепа..ше рябва много проби да прая за да уцеля .абе дълга история.

Та ето ги, баладата + фрагменти от още две произведения,трябваше да са с вокали сичките но нямаше как.Само първата е и вокалите са доста под очакваното поне от мен ;)

но за екшън стават.

Обещавам като се заформят да постна пак,ттрябва да се поораят барабаните щото се поизсипват картофите леко машинално на моменти,ю.Малко се пооака и крайния ''продукт'' с компресията за путфайла,сигурно защотото се и правих на саунд инжинер повече от колкото ми е разрешено. ;)

баладата....малко е болна

Trought The Virgin Sky

тука две по здрави:

SuperNatural

Sudden Death

п.с.забрайх да спомена че смених саунда вече не пиля с Вампа с Лайн 6 Туун ПОрт-че съм (и него още не съм разцъкал до край де но..)

Отговорено (Редактирано)

Яко! Фен съм!

Ебати к'ви фенове сте се заформили тука - направо ми пълните душата и ме връщате в детството, когато слушах банди като Cannibal Corpse, Obituary и Death (лека му пръст на Chick Schuldiner!)...

Само се чудя, щом това е балада за теб - какво ли би представлявало бързо парче ;)

Редактирано от Ивелин
Отговорено
... - направо ми пълните душата и ме връщате в детството, когато слушах банди като Cannibal Corpse, Obituary и Death (лека му пръст на Chick Schuldiner!)...

Това звучи сякаш тази музика(дет-метъла) е за деца ;) Истината е, че повечето от бруталните металисти тук сме мъже на по 30+ години. За някои това може да е детинщина, за други не е.

Отговорено (Редактирано)

Аплодисменти, дя! Пардон, момченце имах предвид :hysterical:

Вокалите на "баладата" са разкъртващи. Изпадаха ми корнизите у дома! Странно защо все още имаш проблеми с микрофоните :huh:

Другите 2 парчета мааалко си приличат, само малко. SuperNatural определено ми е фаворит. С кеф бих изпляскал една бЯс китара отгоре му (отдолу всъщност).

Редактирано от edgecrusher
Отговорено
Това звучи сякаш тази музика(дет-метъла) е за деца ;) Истината е, че повечето от бруталните металисти тук сме мъже на по 30+ години. За някои това може да е детинщина, за други не е.

Не съм имал в предвид, че е детинщина - просто аз тогава слушах такива неща.

Абе сещайте се...писна ми само да дообяснявам! ;)

Отговорено (Редактирано)

Абе няма да се плашим важното е метал да става.

То това всичкото е за кефа и единсвено за него.

и да се забавляваме което е по важното.

от време на време да олабиш малко бруталити не е навредило на никой

Ейдж-драскай басчета дя,то е далеч от файнъл варианта ма няма да навреди ;)

Мей дъ Бруталити уит Ю ;)

п.с. И весело посрещане на новата година

Редактирано от jFog
Отговорено

Прекрасни са!

Като изключим тежките шведски влияния в "баладата", нямам никакви възражения към песните.

Определено това са най-добрите неща, които съм чувал от теб.

Новият ти амп симулатор е доста по-добър като звук от Вампа.

Чакаме да сложиш бас и вокали.

NWOBDG рулира! ;)

Отговорено

Хеви Месинг на 'сички!! -за новата година.

Приятни парчета ,ма що са у едно темпо.Разкърши ги ...или вече е късно.

Отговорено (Редактирано)

Опа ,

имаше едни пробни миксове днеска и се очертава голяма брадва с баса като се прибави

тия дни ако има творчески прилив е много вероятно да предобият по завършен вид нещата.

с две думи беше убаво да са поизчака още някоя седмица преди да постна.. ма нейсе.

па както спомена и Якия ше трябва да се поразкърши леко хавата :)

макар че страшно ме кефят такива галопиращи ритми без спирки или ако се спира да е като много за набивки

барабанките са леко подобни щото са едни и същи патерни ,ше ги барна и тях..

така че живот и здраве и по малко мързел през новата '08 и ше стане рабу'тъ.

Внезапната смърт ще става дума за влакове,а Супернатурал е вдъхновение от едноименния сериал :) надявам се да има фенове че да се забавляваме групово поне

то като цяло цялата тая хава е за олабване, не влагам някви особенни сериозности ма ше видим докъде ще стигне цялата дандъния

п.с.

абе в Стар уарс не беще ли баш May the Force with you!

Редактирано от jFog
Отговорено

да, чакаме развитие, слагайте вокалите и баса ...

аз да се пробвам ли да турна един бас на някое от парчетата