jFog Публикувано Декември 31, 2007 Публикувано Декември 31, 2007 най накрая ше се класирам и аз в последните часове на кървавия декемри. Представям три полупарчока дету са леку в ъндър конструкшън ,ама сега за сега повече време нямаше аи нявки много досадни проблеми с микрофоните..Като записвах със Скайп микро всичко беше на 6 сега ъпдейтнах на кареоке микрофони и въобще се оака процепа..ше рябва много проби да прая за да уцеля .абе дълга история. Та ето ги, баладата + фрагменти от още две произведения,трябваше да са с вокали сичките но нямаше как.Само първата е и вокалите са доста под очакваното поне от мен но за екшън стават. Обещавам като се заформят да постна пак,ттрябва да се поораят барабаните щото се поизсипват картофите леко машинално на моменти,ю.Малко се пооака и крайния ''продукт'' с компресията за путфайла,сигурно защотото се и правих на саунд инжинер повече от колкото ми е разрешено. баладата....малко е болна Trought The Virgin Sky тука две по здрави: SuperNatural Sudden Death п.с.забрайх да спомена че смених саунда вече не пиля с Вампа с Лайн 6 Туун ПОрт-че съм (и него още не съм разцъкал до край де но..) Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Преди мислех така да си кръстя бандата. Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 (Редактирано) Яко! Фен съм! Ебати к'ви фенове сте се заформили тука - направо ми пълните душата и ме връщате в детството, когато слушах банди като Cannibal Corpse, Obituary и Death (лека му пръст на Chick Schuldiner!)... Само се чудя, щом това е балада за теб - какво ли би представлявало бързо парче Редактирано Декември 31, 2007 от Ивелин Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 ... - направо ми пълните душата и ме връщате в детството, когато слушах банди като Cannibal Corpse, Obituary и Death (лека му пръст на Chick Schuldiner!)... Това звучи сякаш тази музика(дет-метъла) е за деца Истината е, че повечето от бруталните металисти тук сме мъже на по 30+ години. За някои това може да е детинщина, за други не е. Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 (Редактирано) Аплодисменти, дя! Пардон, момченце имах предвид Вокалите на "баладата" са разкъртващи. Изпадаха ми корнизите у дома! Странно защо все още имаш проблеми с микрофоните Другите 2 парчета мааалко си приличат, само малко. SuperNatural определено ми е фаворит. С кеф бих изпляскал една бЯс китара отгоре му (отдолу всъщност). Редактирано Декември 31, 2007 от edgecrusher Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Това звучи сякаш тази музика(дет-метъла) е за деца Истината е, че повечето от бруталните металисти тук сме мъже на по 30+ години. За някои това може да е детинщина, за други не е. Не съм имал в предвид, че е детинщина - просто аз тогава слушах такива неща. Абе сещайте се...писна ми само да дообяснявам! Цитирай
jFog Отговорено Декември 31, 2007 Автор Отговорено Декември 31, 2007 (Редактирано) Абе няма да се плашим важното е метал да става. То това всичкото е за кефа и единсвено за него. и да се забавляваме което е по важното. от време на време да олабиш малко бруталити не е навредило на никой Ейдж-драскай басчета дя,то е далеч от файнъл варианта ма няма да навреди Мей дъ Бруталити уит Ю п.с. И весело посрещане на новата година Редактирано Декември 31, 2007 от jFog Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 31, 2007 Отговорено Декември 31, 2007 Прекрасни са! Като изключим тежките шведски влияния в "баладата", нямам никакви възражения към песните. Определено това са най-добрите неща, които съм чувал от теб. Новият ти амп симулатор е доста по-добър като звук от Вампа. Чакаме да сложиш бас и вокали. NWOBDG рулира! Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Мей дъ Бруталити уит Ю Round one - FIGHT! ... Finish him! BRUTALITY Flawless Victory! (Mortal Kombat) Честита нова година и на вас, пичове !!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 По-правилно е да се каже : "May the BRUTALITY be with you!" Днес ще пробвам басеца Ааа, и да..ЗА МНОГО ГОДИНИ ДЯ!!! Цитирай
yakiya Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 Хеви Месинг на 'сички!! -за новата година. Приятни парчета ,ма що са у едно темпо.Разкърши ги ...или вече е късно. Цитирай
jFog Отговорено Януари 1, 2008 Автор Отговорено Януари 1, 2008 (Редактирано) Опа , имаше едни пробни миксове днеска и се очертава голяма брадва с баса като се прибави тия дни ако има творчески прилив е много вероятно да предобият по завършен вид нещата. с две думи беше убаво да са поизчака още някоя седмица преди да постна.. ма нейсе. па както спомена и Якия ше трябва да се поразкърши леко хавата макар че страшно ме кефят такива галопиращи ритми без спирки или ако се спира да е като много за набивки барабанките са леко подобни щото са едни и същи патерни ,ше ги барна и тях.. така че живот и здраве и по малко мързел през новата '08 и ше стане рабу'тъ. Внезапната смърт ще става дума за влакове,а Супернатурал е вдъхновение от едноименния сериал надявам се да има фенове че да се забавляваме групово поне то като цяло цялата тая хава е за олабване, не влагам някви особенни сериозности ма ше видим докъде ще стигне цялата дандъния п.с. абе в Стар уарс не беще ли баш May the Force with you! Редактирано Януари 1, 2008 от jFog Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 1, 2008 Отговорено Януари 1, 2008 ^ May the force BE with you. Чакаме развитие. Цитирай
fracture Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 да, чакаме развитие, слагайте вокалите и баса ... аз да се пробвам ли да турна един бас на някое от парчетата Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 4, 2008 Отговорено Януари 4, 2008 Иване, Иване, за именния ден да ни поздравиш с още нещо!!!! Определено ний ще станем милиони!!! Цитирай
Recommended Posts