Infinity Отговорено Април 6, 2008 Share Отговорено Април 6, 2008 http://youtube.com/watch?v=jo3H0Fee0YA - Robbery cover Вокали: Unicorn Китара: BlackmoreFan Китара: KingdomX Keyboards: Rudi Bass : The Axe (не от форума) Drums :Tony Еее, не сте хора! Ашкулсун, бре! :) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Април 6, 2008 Share Отговорено Април 6, 2008 с музиката на живо момчетата направо разсипаха през туб-ата Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Април 6, 2008 Share Отговорено Април 6, 2008 Като цяло - много добре! Към китариста само 2 забележки - къв е тоя гейн, бе, пич!? Намали го, освен ако нямате намерение да правите блек метъл кавър Ииии да изсвириш по-чисто любимата ми част накрая Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Април 7, 2008 Share Отговорено Април 7, 2008 Infinity , jFog , AXE , благодаря за хубавите думи. AXE , да, прав си за края, то проблема не е в многото гаин, а в не малкото хорос и хал, което не подхожда на този стил , говоря за солото накрая , а й където й да било. То не е само това, има толкова неща, който не ми харесват, но ни трябва време, за да улегнем, като група Още веднъж мерси й за критиката , точно това ми трябва - нещо конкретно , което да не се е харесало Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DREAMMIND Отговорено Април 8, 2008 Share Отговорено Април 8, 2008 Супер яко забивате Все ми се бъркат плановете да дойда да ви гледам баси. Супер брулите а ХанАтила пее като змей пак. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Април 10, 2008 Share Отговорено Април 10, 2008 ^специално за теб http://forum.muzikant.org/index.php?showto...mp;#entry324585 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts