Jordan_J Публикувано Декември 28, 2007 Share Публикувано Декември 28, 2007 (Редактирано) Темата е достатъчно ясна. Искам да чуя семпли на хората, които харесват и работят така (само китара, кабел, амп). Никакви стомп боксове, "подгряващи" ефекти, процесори и софт симулации НЕ представляват интерес за мен в тази тема (delay и reverb може, но други мазгии - не Интересува ме кой как си прави и звучи с: - клийн канал; - крънч; - лийд Всяко допълнително инфо и доуточнение е хайли апришиейтед Редактирано Декември 28, 2007 от visiondann Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 Ibanez RG Giger+Hughes and Kettener Атакс 80 Китарата е в Eb, струните ДаДарио 10, кабела е Монстър. Настройките на кубето са както следва (10 бална система): Чист канал: Бас - 4, Среди - 3, Пищялки 8. Чистия канал има ревърб от кубето. Набичил съм го на макс. Мръсен канал: Бас - 7, Среди - 3, Пищялки - 7, Дист 10. Т'ва. Според мен се получи интересно, но странно. Микрофона е правен, за жалост. Няма компютърна обработка. CLICK! Приемам критики, може и градивни! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
synyster_vengeance Отговорено Декември 30, 2007 Share Отговорено Декември 30, 2007 Темата е достатъчно ясна. Искам да чуя семпли на хората, които харесват и работят така (само китара, кабел, амп). Никакви стомп боксове, "подгряващи" ефекти, процесори и софт симулации НЕ представляват интерес за мен в тази тема (delay и reverb може, но други мазгии - не Интересува ме кой как си прави и звучи с: - клийн канал; - крънч; - лийд Всяко допълнително инфо и доуточнение е хайли апришиейтед аз искам да знам от колко време свириш и колко си напреднал, за да подготвя подходящо видео а не да показвам прости и ясни неща с които ще загубя времето на хората Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratevcaster2 Отговорено Декември 30, 2007 Share Отговорено Декември 30, 2007 еми както си го нарекал ,,prostotiq,, така си е ,защо , защото ми се стори доста непоследователно и не се обиждаи , малко глупаво ! Можеш още по яко да гонаправиш! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Manolev Отговорено Декември 31, 2007 Share Отговорено Декември 31, 2007 еми както си го нарекал ,,prostotiq,, така си е ,защо , защото ми се стори доста непоследователно и не се обиждаи , малко глупаво ! Можеш още по яко да гонаправиш! Най-малко ще се обидя. Това е семпъл, покзвам това, което се изисква в темата. Не виждам никъде да има някакви рамки?! Не смятам, че точно в семплите трябва да се правим на рокзвезди, а напротив! Просто си плейвам пасажи, които ми дойдат на акъла. Не виждам проблем. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 31, 2007 Share Отговорено Декември 31, 2007 аз искам да знам от колко време свириш и колко си напреднал, за да подготвя подходящо видео а не да показвам прости и ясни неща с които ще загубя времето на хората Приятелю, не се изхвърляй. visiondann е опитен китарист с доста стаж. Освен това, темата има по-скоро техническа насоченост. Главната и цел е да може всеки да чуе как звучи даден усилвател, което да може да му помогне при избора на усилвател, или поне при разговори на тема усилватели. Свиренето тук е на заден план. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratevcaster2 Отговорено Декември 31, 2007 Share Отговорено Декември 31, 2007 ако съм те обидил извиняваи , явно аз не съм разбрал темата както трябва . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Декември 31, 2007 Автор Share Отговорено Декември 31, 2007 Явно съм пропуснал нещо тук Няма нужда от спамъри, още по-малко - от остър тон. Ако някой има готови семпли и ПО ТЕМАТА - е добре дошъл, а и както казах - допълнително инфо ще е още по добре. @synyster_vengeance - малко ми е трудно да уловя смисъла на поста ти. Направи най-хубавото видео, на което си способен (щом е така поставен въпроса). Пък аз свиря отскоро, но ще разбера посланието на видеото ти, повярвай ми Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
bratmito Отговорено Януари 10, 2008 Share Отговорено Януари 10, 2008 Преди малко си сглобих един усилвател,лампов от един стар български кино усивлател и решихд а пусна семпъл. ЗАпсивано е с китара Vintage V100> въпросния усилвател>правена колона с 1Х12" български говорител ВКН1221/за вкъщи е идеален именно поради ниската си ефективност/.Микрофона е компютърен. Около 30-тата секунда се включва Boss DS-2,който позлвам за буустер/с дист на 0/ и на каря на демото пак е само усивлателя. Демо "Донора" ми е подарък,така че на практика ми излезна почти без пари. ПП. Ако някой се интересува усилвателя е по схема на Marshall 18W,но е добавен буустер който рпедставлява първите 2 стъпала от JCM800/2203/,но със разделителни кондензатори 1,5нФ,понеже ми идваха много ниските честоти. Има 2 входа единия с буустера,другия без буустера.Махнал съм и тонкоректора. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts