Baby Thomas Публикувано Май 30, 2005 Публикувано Май 30, 2005 http://www.mtel.bg/news/?news_id=71 Имате ли повече инфо по темата? Цитирай
the_gorer Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Нещо като "Хъмърът на Слави" Инструнментите на бенда май пак Дългия ги купува и явно отново е закъсало за пари момчето, та затова прави подаръци на народа, а от него се иска само по един SMS на калпак. Всъщност, след като познаеш кво има в камиона, получаваш ли инструмента или ти дават неква друга награда? Защото ако наградата е самата китара, едва ли Бай Сельо ще и се зарадва твърде. А Бай Сельо е основният фен на SMS игрите. Цитирай
assoass Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Единственото, което мога да кажа тук (във връзка със заглавието) е, че китарата не е нова...от повече от година Годжката посвирва на него... и ако не се лъжа този бас е правен от Пепи Давидов! Поправете ме ако греша! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Май 30, 2005 Автор Отговорено Май 30, 2005 Тоя дабъл грифния ли? И къде свирка с него, у тях си ли? Щото не съм го виждал по Шоуто... Цитирай
pacman Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 (Редактирано) и ако не се лъжа този бас е правен от Пепи Давидов! Ъхъъ, негово производство е, ама Годжито почти не съм го виждал да свири на тва нещо. Като го гледам, веднага ми идват на ум думите "удобство", "комфорт" и т.н. Перфектен за подскачане по счената по време на дучасов концерт... Редактирано Май 30, 2005 от pacman Цитирай
pacman Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 подскачане по сченатапо време на дучасов концерт... Ама грамотен съм, ей! Цитирай
Bassko Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Абе оня бас на цветята е много готин, искам такъв Цитирай
pacman Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Абе оня бас на цветята е много готин, искам такъв Фендер Пресижън, ама май е Made in Japan този модел... тип '54 с единичен (не сплит) адаптер Flower Power ... много хипарски Цитирай
Nikifena Отговорено Май 30, 2005 Отговорено Май 30, 2005 Абе честно казано нищо не може да ме заинтригува в Годжи. ако ще и златни долни гащи да има. Едно че не е нищо особенно като музикант, а като вокалист да не говорим... Нека има момчето... Жив и здрав Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Абе нека има, ама нека и да ги ползва бе дееба ! Яд ме е за инструментите - взел Ken Smith за 6-7-8 хиляди долара и придърпва по една струна на такт... :evil: Цитирай
assoass Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Абе нека има, ама нека и да ги ползва бе дееба ! Яд ме е за инструментите - взел Ken Smith за 6-7-8 хиляди долара и придърпва по една струна на такт... :evil: Това беше доста глуповато изказване според мен! Дърпа "по една струна на такт"... ами добре де.... какво като дърпа по една струна? Една струна натисната на всичките 24+"0лева" позиция звучи различно...пък и може и един тон да свири през цялото време - това си е негова работа! А защо пък като има Слави пари да звучи лошо....ами кфо - да ходи до JAZZa да си купи "Орфей" ли? Цитирай
Demiurg Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 (Редактирано) Прав си, че го казах глупаво, но според мене това са вече изгъзици. Пре-добре може да звучи и с някой стандартен Фендер за 2000 $. Ама друго си е 2 грифа и 6-те струни (нищо че не ги ползва). Имидж, демек !!! Редактирано Юни 6, 2005 от Demiurg Цитирай
assoass Отговорено Юни 6, 2005 Отговорено Юни 6, 2005 Да! Така съм по-навит! Все пак си е шоу- имиджът е неделима част от него.... :hello: Цитирай
EmchoDT Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 (Редактирано) Междодругото не че съм басист, но доколкото съм гледал Годжи, момчето бая си може да си свири!!! Това, че не се прави на виртуоз няма никакво значение!!!! Редактирано Юли 5, 2005 от EmchoDT Цитирай
Recommended Posts