GuitarSoul Публикувано Декември 28, 2007 Share Публикувано Декември 28, 2007 Моляви някои да ми кайе как да си смакна струните на китарата по блиско кам грифа?ако има зна4ение китарата ми е Behringerрх,ако някои знае да ми каже плс за6тото така струните са ми на доста растояние от грифа и не е особенно удобно! Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Декември 28, 2007 Share Отговорено Декември 28, 2007 мнооого трудно - от теб се изисква да погледнеш механизма и да се сетиш как става Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kolio_k Отговорено Декември 28, 2007 Share Отговорено Декември 28, 2007 (Редактирано) Ако пишеш една идея по грамотно ,няма да ти навреди п.п.Първо отпусни струните Редактирано Декември 28, 2007 от kolio_k Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ljbomir Отговорено Декември 28, 2007 Share Отговорено Декември 28, 2007 аз лично си стягам грифа да дойде малко по назад, и оттам вече както е показано на горната картинка обаче трябва и настройката да не си разместиш, тестваш с тунера на свободна и на 12-то да ти е еднакво Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts