Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) Мои авторски песни няма да чуеш в този форум - ще ги гледаш по телевизията. ъ?? ^!( ((**%%$ )(*)()( -0І)І))**&%%^$ !!!! Клип на песен: Губя те feat. Мариана Попова (Бг топ 100 - второ място, 2003г.) Освен като автор ме има и като изпълнител в клипа (клавир - дълга коса, ще ме видиш - дори килпа почва с мен). И не разбрах какво си точно написал (подразбрах само смисъла - пръхтене, нали?) - нямам инсталирана шльокавица, само кирилица и латиница. Редактирано Декември 29, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 Пичове, дайте да успокоим топката малко. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 (Редактирано) +1 Благодаря на всички за критиките...туко-що се изяснихме с проблемния субект. Съжалявам само, за проблемния ден - и нека всички модератори ми простят за детските изпълнения. Вече не обръщам внимание на "случайни"! Благодаря още веднъж! Редактирано Декември 29, 2007 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Декември 29, 2007 Share Отговорено Декември 29, 2007 Е,току що си драснал едно искренно и лично до въпросния субект,не че сте се изяснили 1-во беше ми странно що няма да пускаш песни тука ами по телевизията(разбирай че ми се стори под достойнството ти) 2-ро Спрял съм българската телевизия от 6 и косур години(разбирай че съм вън от пределите на родината) 3-то нямаше как да се сетя ,гледайки мигащия ти аватар,че си бил номбър 2 в топ БГ топ 100(разбирай квото си искаш) 4-то Няма да се плашункаш, но, абсолютизма не е бил никога в помощ ,прибързаното заклеймяване на нещо и някого е кофти черта Тука като цяло сме се събрали да си помагаме кой с квото може и на когото може,не да си подливаме кофи с лайна един на друг.Нито да се фалим колко можем,нито да се прайм на ущипани лелки при кофти оценки.Щом си можещ помогни и на другите да замогат.Държанието ти е типичното на новия Юзър във Форума който е много можещ и знаещ и все още се чуди кво по дяволите прави още тука и се занимава с някви си плиткоумни и недоразбиащи таланта му лемежи. Няма да се плашункаш надявам се човешкото ще надделее в теб.Тук има място за всички. аре лека нощ и от мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Декември 29, 2007 Автор Share Отговорено Декември 29, 2007 Приятелю, станала е грешка - субекта не си ти, а е dTb. Относно помоща - аз съм с двете ръце за! Погледни, как се отнасям аз с хората тук и на колко съм давал съвет или съм предлагал помощ... Виж дали и "случайният" го е правил. Не се изтъквам излишно никога! Разговора беше м/у мен и dTb - ти се намеси, в кофти момент: да поясня - форума не ми е под критериите, но докато има хора, като горепосочения - никога няма да пусна сериозни неща тук. Прекалено е елементарно (има повече абстракция в тези думи от колкото буквализъм)! Моето изкавване за TV беше провокирано от оня. Ако искаш да се доизясняваме, нека го правим на ЛС без повече Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
jFog Отговорено Декември 30, 2007 Share Отговорено Декември 30, 2007 ок амиго Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts