famousest Публикувано Декември 20, 2007 Публикувано Декември 20, 2007 Търся си Програма която да забавя звука на песента без да променя тоналността, и отделно да има опция за промяна на тоналността на песента за да не си местя китарата постоянно. Благодаря ви предварително Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 QuickTime Pro Hint: става Про, като на стандартния QuickTime му вкараш сериен номер. Цитирай
spongebob Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Pace maker е плъгин към уинамп и има тези опции.Можеш да си го дръпнеш от страницата на уинамп като напишеш името му в search.Абсолютно безплатен е Цитирай
famousest Отговорено Декември 20, 2007 Автор Отговорено Декември 20, 2007 Благодаря ви момчета точни както винаги ) Цитирай
AXE Отговорено Декември 20, 2007 Отговорено Декември 20, 2007 Amazing Slow Downer е доста добра програмка Цитирай
sound_forge Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 най-добрата-BEST PRACTICE,дори записва аудиото както си го променил,а има и полезната функция LOOP Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Amazing Slow Downer? За какво ти е още един софт, който на всичко отгоре няма ник'ви по-добри алгоритми или полезни екстри? Само да дозабозяваш? Слагай или оня плъгин за уинамп-а или някой друг, като например Take It Easy. Два слайдера има и върши чудна работа! Цитирай
AXE Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Ми щото с него звучи по-добре, има доста готини опции за loop и разни други полезни гъзарии. Минуса е, че не можеш да записваш докато той върви - поне на Live-ката ми записа става насечен. Иначе имам и pacemaker-a, но от него съм по-малко доволен. Цитирай
to6kata Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Riffster Lite 2406 Супер добра програмка. Аз я използвам когато разучавам разни бързи сола. Когато забавя не променя pitch-a на песента, което е супер яко. Има си и Loop. Препоръчвам я Цитирай
RockoBG Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Windows media player - забавя точно колкото останалия специализиран софт. Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 21, 2007 Отговорено Декември 21, 2007 Да, но Power User-ите задължително я нямат таз бъгня... Цитирай
Recommended Posts