SomeoneElse Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Всъщност - каква е китарата!? Защото може и да не си заслужава да дадеш 450 лв за адаптери... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Да, това е твърде важно, странно, че всеки дава акъл, пък никой не се сети да пита досега... Цитирай
7thString Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Май е скуаер, ако се съди по другата му тема Цитирай
sevenstring Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) незнам супер скъпо е , но все пак това е ДЪНКАН мисля другата година да почвам един по един да ги сменям , или само един то в краина сметка мисля че само един ако сменя пригмерно стрдния , премествам суича там за по твърд звук За по-твърд звук на първо място се сменя задължително бридж адаптерът. Ако не държиш да солираш на нек позиция, друг може за дълго време и да не ти трябва. Аз солирам страшно много, но на практика свикнах да свиря и ритъм и соло почти само на бридж адаптерите и на двете китари, понеже са ДиМарцио и предпочитам да използвам техния бридж звук с подсилена процесорна бленда за соло , отколкото сток нек адаптерите. Чак наскоро си поръчах и нек адаптер на ДиМарцио за едната. Редактирано Декември 15, 2007 от sevenstring Цитирай
Guest Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Еми конкретно за Дънкан нови цената може да е с 10-20 лева по-ниска, отколкото във Фарс-а. Което е нищо направо. Проверявали сме с един фен, че си търси Jazz & JB... Поправка! Комплекта ЖБ&Жаз излиза около 300лв от РФ (по 150 на адаптер), а от чужбина, колкото ги смятахме - 230-250, зависи на какво се натъкнеш. Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 комплекта е 300 ами само JB?? мен ми бяха казали 200 което си е много Цитирай
RichieSambora Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Спред мен, не си струва на китара за 250 лева да и се слагат Dyncan или DiMarzio адаптери, който струват с по 50-100 лева по-ниски от цената на китарата. Просто не си струва! Цитирай
sevenstring Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 (Редактирано) Ако китарата е добро попадение, под което аз разбирам дървото й да си е на мястото, грифът да не е крив или супер фалшив и окачването да е стабилно (не става дума да издържа tremolo bar divebombing, а да не е счупено и да държи строй), това, че е евтина, по никакъв начин не обезсмисля по-скъпите адаптери - със сигурност ще й подобрят звука съществено, а и не се губят - винаги могат да се свалят и монтират на друга китара след време. Хората по цял свят яко ъпгрейдват Скуайъри за по 200 долара. Редактирано Декември 15, 2007 от sevenstring Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Декември 16, 2007 Автор Отговорено Декември 16, 2007 по разтаршувах се в интернет и немерих моя SQUier standard stratocaster left hand 500 долара , казват че е солидна китара и си заслужава да получи добри адаптери , вчера бях и във форса там ми показаха хъмбарите и също казаха че за напред ще си заслужава парите за един ДЪНКАН или два Цитирай
Recommended Posts