Dilian Nedev Отговорено Декември 28, 2007 Отговорено Декември 28, 2007 @ MasterOfDisaster... a Кремона си е Кремона както и да я сучеш )... Аз тук бих казал "Както и да я счупиш" , ноо ... Иначе напълно подкрепям идеята на ултрамега за процеса в темата , но пак ще е зле . В смисъл , пак ще има хора дето да кажат "Ама ти на това ли му викаш звука на еди-кой-си , и така нататък ...
ukeil Отговорено Декември 28, 2007 Автор Отговорено Декември 28, 2007 Metalix ти май не осмислях хубаво написаното..никъде не съм казвал,че знам как ще завършио темата...а казах,че видях че не я одобрявате и затова казвам да я затворят....а ultramega е разбрал каква ми е целта..аз точно това имах в предвид единственото което бях пропуснал може би беше каква е китарата и хардуера и.И не съм казъл звукът да е 1:1 с този на дадената група...а близък..за да може и начинаещите,които нямат възможност сега да си закупят техника да се покефят малко...и отново както каза ultramega да се ориентират по добре какво да си закупят в бъдеще.
Recommended Posts