Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

Айди ся!Когато напиша "акустична китара" в търсачката става голяма каша, така че пускам тема, като незнам дали има друга подобна.Ще ме прощавате ;)

Кажете някоя друга акустична, която да е по джоба ми.120 максиму 150 лв да дам за нея, но да знам, че ще е що годе добре за тез парици.

Айде , че дая си направя накакъв подарък за коледа :bravo:

Отговорено

ако продължаваме със спама и Гибсън имат "прилични" примерно ТАЗИ

а по темата - за тези пари се сещам само за Stagg - от акустичните им се намират и свесни и въобще са доста по-прилични от електрическите им ;)

Отговорено

Stagg наистина правят прилични акустични китари. За 150 лв си взимаш добра за парите си акустична китара. Аз имам Stagg електроакустична и съм много доволен то нея. Само трябва да внимаваш при избирането да си вземеш хубава бройка, че има и някои, които са доста зле направени.

Отговорено
Днеска в Метро-Варна видях акустични китари за 25 лв с ДДС :)

Направо се изкорах :)

Толкова са и китари тва, разбираш ли. :):lol::)

Та по темата...

Моята класическа китара е Stagg C542BK за 150лв. Страшно доволен съм от нея, въпреки че рядко я ползвам.

Отговорено

Моята акустична китара е Stagg STAGG SW20BK.Мого съм доволен от нея въпреки,че и аз като cRyStaL_gUiTaR рядко свиря на нея защото сдега съм се устремил в усъвршенстване на ел.китарата ама понякога ми се досвирва и на нея....абе мн е готина китарата за парите си-150лв. :hysterical:

Отговорено

Абе и аз се гласа за някаква акустична китарка.

Тоя Stagg SW201 в черно е готин. А има и позитивни отговори за тея китари :hysterical:

(къде ги продават тия Statgg-ове, някой би ли ме светнал?)

Между другото миналата година свирих на Squier акустичен и също не беше лош вариант.

Мисля, че от РФ беше купуван за цена обаче незнам.

Отговорено (Редактирано)

_c104622_image_0.jpg

Това е моята китарка. Модел SW201RDS-VT. Единствената разлика със снимката е, че има две точки само на 12то прагче и че на главата има месингова релефна плочка с надпис "Stagg - Universe of Music" а не просто златист надпис Stagg :greenangel: И наистина си заслужава 195те лв (защото е електроакустична). Същите без електроника са по 150 лв чисто нови.

Редактирано от SomeoneElse
Отговорено

в малкияЦум и с/у музАкадемия трябва да ги има(тоест като съм ходил последно имаше)

Отговорено
ямаха ц 40 150лв Иван 0888494740

ама това е класическа(ако се лъжа ме поправи).трябва ми нещо с метални струни.да!ще си взема Стагга SW201.понеже не съм от София и ако ида там ще се изгубя веднага, а малкия Цум ще го открия точно никога.пък в Стара Загора надали ще има Стагга, но ще открия някъква алтернатива.

Отговорено
Абе и аз се гласа за някаква акустична китарка.

Тоя Stagg SW201 в черно е готин. А има и позитивни отговори за тея китари :hysterical:

Между другото миналата година свирих на Squier акустичен и също не беше лош вариант.

Мисля, че от РФ беше купуван за цена обаче незнам.

и аз се точа за щерна, но и в червено и синьо с чепния кант също много ми се набиват на очи