metaliza Публикувано Декември 9, 2007 Публикувано Декември 9, 2007 Айди ся!Когато напиша "акустична китара" в търсачката става голяма каша, така че пускам тема, като незнам дали има друга подобна.Ще ме прощавате Кажете някоя друга акустична, която да е по джоба ми.120 максиму 150 лв да дам за нея, но да знам, че ще е що годе добре за тез парици. Айде , че дая си направя накакъв подарък за коледа Цитирай
Overdrive Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 ако продължаваме със спама и Гибсън имат "прилични" примерно ТАЗИ а по темата - за тези пари се сещам само за Stagg - от акустичните им се намират и свесни и въобще са доста по-прилични от електрическите им Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 9, 2007 Отговорено Декември 9, 2007 Stagg наистина правят прилични акустични китари. За 150 лв си взимаш добра за парите си акустична китара. Аз имам Stagg електроакустична и съм много доволен то нея. Само трябва да внимаваш при избирането да си вземеш хубава бройка, че има и някои, които са доста зле направени. Цитирай
metaliza Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 а благодарско за съветите!спрях се засега на STAGG SW201 Цитирай
Krasen Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Днеска в Метро-Варна видях акустични китари за 25 лв с ДДС Направо се изкорах Цитирай
Daniel_V Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Днеска в Метро-Варна видях акустични китари за 25 лв с ДДС Направо се изкорах Толкова са и китари тва, разбираш ли. Та по темата... Моята класическа китара е Stagg C542BK за 150лв. Страшно доволен съм от нея, въпреки че рядко я ползвам. Цитирай
ukeil Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Моята акустична китара е Stagg STAGG SW20BK.Мого съм доволен от нея въпреки,че и аз като cRyStaL_gUiTaR рядко свиря на нея защото сдега съм се устремил в усъвршенстване на ел.китарата ама понякога ми се досвирва и на нея....абе мн е готина китарата за парите си-150лв. Цитирай
Frontman Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 ямаха ц 40 150лв Иван 0888494740 Цитирай
ceco milanov Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Абе и аз се гласа за някаква акустична китарка. Тоя Stagg SW201 в черно е готин. А има и позитивни отговори за тея китари (къде ги продават тия Statgg-ове, някой би ли ме светнал?) Между другото миналата година свирих на Squier акустичен и също не беше лош вариант. Мисля, че от РФ беше купуван за цена обаче незнам. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 (Редактирано) Това е моята китарка. Модел SW201RDS-VT. Единствената разлика със снимката е, че има две точки само на 12то прагче и че на главата има месингова релефна плочка с надпис "Stagg - Universe of Music" а не просто златист надпис Stagg И наистина си заслужава 195те лв (защото е електроакустична). Същите без електроника са по 150 лв чисто нови. Редактирано Декември 11, 2007 от SomeoneElse Цитирай
badValue Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 (къде ги продават тия Statgg-ове, някой би ли ме светнал?) в малкияЦум и с/у музАкадемия трябва да ги има(тоест като съм ходил последно имаше) Цитирай
ceco milanov Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 (Редактирано) Благодаря, ти! Редактирано Декември 12, 2007 от Chrysalid Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар! Цитирай
metaliza Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 ямаха ц 40 150лв Иван 0888494740 ама това е класическа(ако се лъжа ме поправи).трябва ми нещо с метални струни.да!ще си взема Стагга SW201.понеже не съм от София и ако ида там ще се изгубя веднага, а малкия Цум ще го открия точно никога.пък в Стара Загора надали ще има Стагга, но ще открия някъква алтернатива. Цитирай
metaliza Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 Абе и аз се гласа за някаква акустична китарка. Тоя Stagg SW201 в черно е готин. А има и позитивни отговори за тея китари (къде ги продават тия Statgg-ове, някой би ли ме светнал?) Между другото миналата година свирих на Squier акустичен и също не беше лош вариант. Мисля, че от РФ беше купуван за цена обаче незнам. и аз се точа за щерна, но и в червено и синьо с чепния кант също много ми се набиват на очи Цитирай
Recommended Posts