yakiya Публикувано Декември 8, 2007 Публикувано Декември 8, 2007 (Редактирано) http://media.putfile.com/Grind-Hotel-Balkan Не знам как да си оскверня вокалите ,ама и така минават.В песента се пее за .....изневяра!!! Редактирано Декември 8, 2007 от yakiya Цитирай
edgecrusher Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 Ха! Свежо попълнение в редиците! От целия трак вокалите най-ми харесаха. ИзУдия до шия! Хахахахаха! Браво! Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 NWOBDG Е това вече е грайнд! Стига с тоя дет метъл. Това е! Пее се за изневяра, казваш... Текстът да не би да е "Стари рании ти отвории..."? Ако да, вероятно става въпрос за стари прободни рани? Цитирай
Dylan_101 Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 (Редактирано) Брутално! ^Текстът, доколкото го хващам, е за коледна прободна рана по шопарски гръклян А иначе като цяло: Редактирано Декември 8, 2007 от Dylan_101 Цитирай
jFog Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 (Редактирано) тъй тъй очакваше се включване по фланга няма лабао,и това е като по книгите. Бруталити до шия. очаквам да се разпиша и аз скоро по стената с повръщано чакам знак от преподобния да опее творенията. Цунамито залива,помита и набира скорости май все се надявам да се потдаде и Драго(Нихилист-а) вервам има кво да покаже Мей дъ бруталити уи ю Редактирано Декември 8, 2007 от jFog Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 8, 2007 Отговорено Декември 8, 2007 Баси мамата! Мисля, че текстът е от песента на Франки Милър "Jealousy". Цитирай
yakiya Отговорено Декември 8, 2007 Автор Отговорено Декември 8, 2007 Естествено ,че е той.Миналата седмица го оскверних и текста седеше още на бюрото.А грайнда се прави с подръчни матриали. Цитирай
jFog Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Горер,бахти ушите честно ,искара Цитирай
the_gorer Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 ^ Не беше лесно да разпозная текста, вервай ми, но явно съм слушал твърде много джангъри, та съм се научил да разбирам езика на грухтящите. На Кенибъл (особено на новите) им разбирам все едно ми пеят на ушенце в механата. Цитирай
fracture Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 подкрепям NWOBDG , яко се е получило Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 11, 2007 Отговорено Декември 11, 2007 Ето това се вика работа! Ей, мистър Мускуло, мноо добре се е получило. Още два-три такива опита и ще имам пълна фонотека за предстоящите сватба / моя / и разводи / на съседите/. Давай още! Цитирай
yakiya Отговорено Декември 11, 2007 Автор Отговорено Декември 11, 2007 Още два-три такива опита и ще имам пълна фонотека за предстоящите сватба / моя / и разводи / на съседите/. Само гледай да не ти организират некой масов кютек преди това.Но знай ,че винаги сме насреща и мое да се включиме в боя, независимо на коя страна. Цитирай
Recommended Posts