Angry Samoan Публикувано Декември 6, 2007 Публикувано Декември 6, 2007 (Редактирано) Значи преди ок. 2 седмици, на 25.11 поръчах едни слушалки Sehnheiser от Music-store.de, пратиха ми e-mail с номер на ордера, че е изпратен на адреса, а все още не съм получил нищо, при положение, че сумата е заверена от сметката на картата ми. Слушалките са Sehnheiser HD 280 Silver и пише. че се изпращат за 1 до 2 раб. дни (Deliverable immediately (ca. 1-2 working-days)...Някой, който е поръчвал от там, може ли да каже дали това забавяне е нормално, при положение, че до бг. продуктите доколкото разбрах се изпращат за до 6 работни дни и дали това не се дължи на DHL или UPS, които осигуряват доставките? Редактирано Декември 6, 2007 от Angry Samoan Цитирай
synchu Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Имаш ли тракинг номер изпратен от UPS? Ако нямаш значи не е с UPS или още не е изпратен. Ако не е с UPS e нормално да е това забавянето. Смятай, че сега по всички магазини е лудница предколедна и колкото и да искат хората просто имат физически ограничения. Изпрати им един мейл. Цитирай
npokonu Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Ще ти ги пратят със сигурност с UPS, но обикновена услуга, което значи около 2 седмици. Последните няколко месеца имам няколко поръчки от там. Цитирай
synchu Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 5-6 дни е обикновената услуга на UPS - емпирично доказано от последните 5 доставки от Music-store.de при мен поне де Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 10, 2007 Автор Отговорено Декември 10, 2007 Пратих им e-mail на bestellung@musicstore.de още в петък и все още не съм получил никакъв отговор....абе тия са големи бастуни........При положение че поръчката е станала още на 25.11 .....Уж са толкова прехвалена фирма....На вас случвало ли ви се е подобно нещо? Цитирай
liquid_death Отговорено Декември 10, 2007 Отговорено Декември 10, 2007 Случва се , случва се.Търговията по интернет си носи рисковете.... Имал съм случаи от ибей - поръчваш, плащаш и нищо не получаваш....месеци и месеци! Ама се пак ибей е друго и е по-малко надежно.... Споко ще дойде, само не припирай много, ако не боравиш с изискан немски на висок стил!Ако ли да - ги заплаши с адвокат....а бе пинизи много. Цитирай
Angry Samoan Отговорено Декември 12, 2007 Автор Отговорено Декември 12, 2007 (Редактирано) Случва се , случва се.Търговията по интернет си носи рисковете....Имал съм случаи от ибей - поръчваш, плащаш и нищо не получаваш....месеци и месеци! Ама се пак ибей е друго и е по-малко надежно..... носи рискове, но в случая за мен.....защото тъпаците са си прибрали 105 Евро още преди повече от 2 седмици, а мойте слушалки още ги няма..... ето и какво са ми отговориха едва на втория е-mail, който им пратих: "we had a problem with the transaction of the 20 EUR shipping amount, my colleague will try to repeat it again and if you get a mail with the UPS Tracking No., it means that everything was all right and your order has finally been shipped!" обаче в следващия е-mail: "the problem with the transaction of the rest amuont still persists: please contact your bank and the credit card company to solve the problem! Have a nice day" ....е няам думи, след като могат да заверят 105 евро от сметката ми, и това при положение че първоначално цeната им излизаше 83 Евро, значи могат и 20,не мога да разбера какво искат, сега трябва да се разкарвам до банки и т.н.....честно казано съжалявам, че не си ги купих от Динакорд, при това щяха да излязат и по-евтини... fuckin' Germans... Редактирано Декември 12, 2007 от Angry Samoan Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 Не съм поръчвал никога от чужбина. Колко струва доставката до България от musicstore.de. Предполагам зависи от теглото? Цитирай
kalinpetkov Отговорено Декември 12, 2007 Отговорено Декември 12, 2007 И още нещо. Видях, че при поръчка има опция "плащане в кеш". Ако избера този вариант, дали ще чакам цяла вечност да го докарат. И странното, е че не ми начислиха цена за доставка?!? Цитирай
Recommended Posts