kolio_k Публикувано Декември 5, 2007 Публикувано Декември 5, 2007 (Редактирано) Преди два дена ни беше обхванала мощна кретения с един колега саксофонист и записахме този неувяхващ кръчмарски хит wave Записа е осъществен от с помоща на левия ми лаптоп в репетиционната ми.Искахме да запишем повечко неща,но след второто(Тears in Heaven)ни дойде в повечко и отидохме да цапнем по бира Редактирано Декември 5, 2007 от kolio_k Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 ..... ах Кольо .... в последно време така ми се дрънка на акустична китара .... завиждам ти шъ знаиш ... а иначе за парчето или по скоро за начина по който е изсвирено кво да кажа .... който може си може .... ........... добре е че повечето хора тук не знаят , как с небрежност и лекота правиш ей така , между другото неща , който на почти всички от тоя форум биха отнели понякога и цял живот занимание ... да ..... добре е че не го знаят ... Цеко Цитирай
yotzzo Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Ами,честит Имен Ден!Здраве и успехи Четки няма да ти правя,щото няма да е интересно. Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 Благодаря ви и на двамата и наздраве Цитирай
Ивелин Отговорено Декември 14, 2007 Отговорено Декември 14, 2007 ...добре е, че повечето хора тук не знаят как с небрежност и лекота правиш ей така между другото неща, който на почти всички от тоя форум биха отнели понякога и цял живот занимание...да...добре е че не го знаят... Хахаха - ей т'ва ако не е отчайваща фраза... Цитирай
Polyphone Отговорено Декември 26, 2007 Отговорено Декември 26, 2007 Преди два дена ни беше обхванала мощна кретения с един колега саксофонист и записахме този неувяхващ кръчмарски хит wave Записа е осъществен от с помоща на левия ми лаптоп в репетиционната ми.Искахме да запишем повечко неща,но след второто(Тears in Heaven)ни дойде в повечко и отидохме да цапнем по бира Чудно! Браво, момчета! Струи непринуденост и лекота... Цитирай
Recommended Posts