Tomov Отговорено Декември 1, 2007 Автор Отговорено Декември 1, 2007 Да но аз нямам възможност да си навия трансформатори, затова питах от къде мога да намеря. Има и друго, ако знаете къде могат да ми навият в България ще е добре Цитирай
bir4o Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Да но аз нямам възможност да си навия трансформатори, затова питах от къде мога да намеря. Има и друго, ако знаете къде могат да ми навият в България ще е добре Нали ти писах да се обадиш на Greqq - тои не ги навива а ги поръчва някъде Иначе при добро желание и Parni_Valjak може лично да ти ги навие Цитирай
Fender_str Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Пробвай Товамини кат на бад кат 2 лампи. По-просто не се сещам Извинявай а случайно на тази схема да знаеш за колко ома слушалки е ? Съпротивлението на слушалките в тази схема не е от кой знае какво значение е нскоомни няма да ти свършат работа Когато високоговорителя е откачен там има едно съпротивление 10 ома което служи за товар Цитирай
bir4o Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Пробвай Товамини кат на бад кат 2 лампи. По-просто не се сещам Извинявай а случайно на тази схема да знаеш за колко ома слушалки е ? Съпротивлението на слушалките в тази схема не е от кой знае какво значение е нскоомни няма да ти свършат работа Когато високоговорителя е откачен там има едно съпротивление 10 ома което служи за товар Да де това съмнение имах пред вид като попитах за омовете на слушалките Цитирай
Nikifena Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Пробвай Товамини кат на бад кат 2 лампи. По-просто не се сещам Извинявай а случайно на тази схема да знаеш за колко ома слушалки е ? Това не е усилвател за слушалки а практис амп - няколко вата мощтност Тази тема почна от слушаки, през схема за крайно стъпало.... Цитирай
Tomov Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 Nikifena, ми няма лошо. Надявам се има и други ентусиасти като мен, които искат да започнат лампов практис амп. Издирването на трансформатори продължава... и на стари радиоприемници. Цитирай
Tomov Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 Водят се преговори относно навиването на трансформаторите. А входния и изходните жакове какви трябва да бъдат - 6.3 мм моно, стерео, с превключване ? Цитирай
Tomov Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 Междувременно ми попадна и тази схема - тук! Какво мислите за нея, струва ли си ка се опита ? 18 W й дават... Цитирай
bratmito Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 KT88 e скъпа лампа,а трансформатори за нея не знам къде ще намериш.Айде захранващ може и да намериш някой,но изходнен ще ти е зор освен ако не си готов да дадеш повечко кинти.Тези от ламповите радиоприемници,масовите са за Ел84 и са за 3-5 вата.Ако искаш по-голяма мощност по-добре смени концепцията и направи двутактно крайно стъпало с по-евтини и достъпни лампи-Ел84,6П6С. Цитирай
Tomov Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 Изхождайки от мненията Ви, засега предпочитам minicat. Цитирай
Recommended Posts