Fenix Публикувано Ноември 10, 2004 Share Публикувано Ноември 10, 2004 Търся стабилизиран 9V адаптор (трансформатор), че моя ми вкарва прекалено много шум докато не свиря. Аз съм със BOSS MT 2. Aко някой знае откъде да намеря (търся евтин, щото на кой му се дават 20-30 лева за адаптор), да казва Темата е преместена от AXE по молба на автора й. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Fenix Отговорено Февруари 11, 2005 Автор Share Отговорено Февруари 11, 2005 Аре да събудя темата отново, а? Дано сега като сме толкоз, някой да знае. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Хем да е тънкажно, хем да е стабилизиран, а? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nikifena Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Провери в conrad Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 (Редактирано) Виж това и намери някой да ти го сглоби http://generalguitargadgets.com/diagrams/u...clean_ps_sc.gif п.с. Изпробвано е с метал зон лично от мене. Виж ако китарата или кабелите ти брумят или има външен смутител сори . Редактирано Февруари 12, 2005 от metalhammer Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Да позная ли кой ще го сглоби Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Аз моите сам си ги правя. хич не е трудно. Купуваш си едно транзисторче 7809 (това е за 9 волта) и един адаптер мейд ин чайна за 3-4 лева. Вадиш 12-те волта +/-, хакваш там стабилизатора (който е и филтър няк'ав) и работата спи. Става и за уокмени и други такива... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
wolfgang Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 щом ти бръмчи трафа не ти трябва стабилизиране, а филтриране! дет се вика 2 кондензатора са 50 стотинки :-) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 бръмченето не може да е от трафа. обаче монитора на компа прави понякога ужасен брум, и като свириш трябва да го изключиш. моя траф не е стабилизиран ама не знам да прави шумове. ръгай там кондензатори или ноиз редукшън и тва е. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 бръмченето не може да е от трафа Wrong answer! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 що wrong answer? то трябва да е бахти и трафа че да бръмчи. от балканската война сигурно. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
AXE Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Абе не бръмчи самия адаптер бе! Като ти изкарва нестабилизиран сигнал после камиончето го изкарва като шум. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
niki123bg Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Определено захранването е основният виновник. Разбира се и монитора също, но там решението е твърде скъпо, пък и lcd-то не е чак толкова готино нещо. Аз също имам босс мт2 и карам с правено от мене захранване с МА7805 (да, знам че е за 5 волта, но пък мен ме кефи да я пържа на 9V). Лошото е, че съм загубил някъде схемата или по-точно тетрадката със схемите на една камара неща Аз предлагам да навием адаша да включи такова животно в стандартната серия N Audio. Тея китайски боклуци които се продават под път и над път тотално опорочават нещата, по-добре да се свири с батерии. Ето и няколко снимчици на нещото, което ми служи вярно повече от 10 годинки: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Satan Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 Работата не е в стабилизатора, ами във филтриращите кондензатори. С други думи трябва ти добре филтрирано захранване, а не стабилизирано Просто увеличи капацитета на кондензаторите в това, което имаш и би трябвало да свърши работа и то ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Февруари 12, 2005 Share Отговорено Февруари 12, 2005 AXE ти хептен ме зе за безмозъчник бе братче аз като казвам че адаптора бръмчи значи имам предвид че създава бръмчене през камиончето посредствон скапаното си захранване. междудругото моя адаптор е VANSON BB-318. 1 Ампер е. и никакъв щум няма от камиончетата /сега имам само Еквалаизер/ ама съм го пробвал на разни дистове. 10 лв беше тоя адаптор ама е хубав. не е от тия долнопробните дет ебават маиката на целия пейзаж. аз попринцип не съм привърженик на самоделните захранващи устройства.......патил съм Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts