edgecrusher Публикувано Май 20, 2005 Публикувано Май 20, 2005 (Редактирано) >> Click << Тук има едно парче на бандата Stoneface от Croydon,London. Казва се Blackened и стила е стоунър-дуум метъл. Надявам се , че феновете на Down ще се накефят, а и не само те. Бандата е съставена от 5тима ентусиасти, които са ми познати.А демо парчето е записано в дом.условия с дръм-машина за по-удобно. В момента усилено ги навивам да ударят някои концерт в България, но едва ли ще стане.Е, вие поне може да си кажете мнението дали ви харесват. Редактирано Май 20, 2005 от edgecrusher Цитирай
black_waltz Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 доста якичко, само по вокалите трябва да поработите малко, че ми се виждат малко по-лигави от колкото трябва това си е само мое мнение така че..... иначе парчето като цяло си кефи отвсякаде Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Очаквах повече от Лондон; за България би било добре, но там летвата требе да е по-високо. Цитирай
trendkiller Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 Браво на пичовете ,така трябва да звучи всяко демо - без клатения ,изцепки ,фалшиви моменти и т.н. Въпреки ,че рядко слушам такъв стил ,пичовете ме изкефиха! А тия друзя дали забиват някъде на живо из Лондон ? Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 21, 2005 Отговорено Май 21, 2005 то и на мене ми хареса, макар и да не слушам много такоа, не е зле де Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 21, 2005 Автор Отговорено Май 21, 2005 Очаквах повече от Лондон; за България би било добре, но там летвата требе да е по-високо. Нивото на Лондон е неимоверно по-високо, но тук говорим за съвсем нова и неутвърдена група,имали са 2 концерта досега.Аз бях на единия и мога да кажа , че на живо звучат доста по-добре от демото. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 22, 2005 Автор Отговорено Май 22, 2005 доста якичко, само по вокалите трябва да поработите малко, че ми се виждат малко по-лигави от колкото трябва това си е само мое мнение така че..... иначе парчето като цяло си кефи отвсякаде хех,мерси за добрите отзиви.Само че аз не участвам в тази група. Ето още едно тяхно парче,малко по различно....<< Byry it Under Stone >> Цитирай
black_waltz Отговорено Май 22, 2005 Отговорено Май 22, 2005 и тва кефи, много при това , леко мяза на Пантера и тез блусарски сола супер яко пасват Цитирай
Recommended Posts