zigi Публикувано Ноември 28, 2007 Публикувано Ноември 28, 2007 Здравейте. Имам китара Jackson JS1 и свиря от около 2 години. Мяркал съм из форума, че някой имаше pdf как да си я настроя, но не успях да го открия. Искам да си я наглася оптимално, имам предвид тремло, височина на струни, колко да са обтегнати от към бриджа, какви струни да използвам и т.н. Ако някой го има или знае къде го има моля да пише. Благодаря предварително. Цитирай
chris_barnes Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 имам същата и мога да ти помогна със съвети,ама трябва да ми кажеш в каква настройка свириш...какъв стил и т.н айде пиши ми п.м. Цитирай
Guest Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Мисля, че джаксън нямат manual официален, или поне аз не съм срещал. ако искаш прегледай ibanezrules.com - ТЕСН секцията, там има доста инфо за сетъпване на китари. Аз лично ползвах един manual на ESP (дръпнах го от espguitars.com), за да си сетъпна моя джаксън (JS30). В крайна сметка - нагласи я както на теб ти е удобна. Цитирай
Fenix Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 http://forum.muzikant.org/index.php?showto...+китара+Jackson Те китарите не са толкова различни. Как е Ваха? Цитирай
Recommended Posts