Telerig Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Супер се кефя на всички забили до тук...страшно различни варианти на инструменти, ефекти хардуер и софтуер от всякакъв клас и все толкова сполучливи комбинации, досега тонът на всеки един ми хареса... мисля си, че има определено развитие и доста полезен ефект от джемовете които си правим тук не само за да обменяме идеи за импровизация, но и за запис и изваждане на тон от инструментите с които разполага всеки. Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 ..... браво бе пичове .... еваларка и на Fashion , и на killer и на рахата ..... и тримата сте забили много стилно , със завидно самочуствие и не на последно място със много приятен саунд .... да не говорим че сте усспели да запазите и свежест в изпълнението както и да вкарате лично отношение , което особено ме радва ... бравос още веднъж ....... ...... изобщо досега нещата вървят много добре и за мое учудване на доста приятно ниво в саунд отношение - не знам на какво точно се дължи , но май това е първия джем от близо 10 или 12 които съм пускал от които 8 рокаджийски , в който всички участващи , поне досега де , са си направили труда и са записали китари със доста приличен саунд ... нямам забележки от фундаментален характер ако може така да се каже - е ... винаги може една китара да се изведе още в микса особено в честотно отношение , но това е бял кахър пък и не на последно място въпрос на вкус ..... супер ....... ... ...... айде следващите да побързат че не остана ..... майтап бре ... зор няма ...... а дали някой няма да пробва и акустично да забие .... за цвят дето се вика .... аз ако имах читава китара мигом щях ..... ама нямам .... имам един Пълдин от 1992 година ...... нали се сещате за какво става ...... жалко че никога няма да разбера кой е майстора .... определено щях да пробвам да му навра грифа на определени места дето слънце не огрява .... ама каква да се прави - като я купувах нямах избор - в магазин Русе имаше само една марка - Пълдин .... а стария музикален вече го бяха затрили - а там имаше Кремона .... не че Кремоната са много по добри де .... карай ....... това вече не важно ... важното е че забивате много яко ... другото ще се нареди някак .... живи и здрави . Цеко Цитирай
YAVOR_GUITAR Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Пичиве много се кефя на това и много бих искал да се включа.Но не мога да сваля файла.Кликвам по 50 пъти там на "next page" и нищо не ми излиза. Помогнете искам да се включа. Не става е с кликване на десен бутон върху плеъра. Що за сайт е тва мама му.... Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 4, 2007 Автор Отговорено Декември 4, 2007 ...YAVOR_GUITAR - функцията с некст пейдж не работи от поне 20 дни и не зная причината .... затова прочети моите постове - в началния и в първи мисля на трета страница беше , в отговор на въпрос от Telerig , съм описал още един начин на сваляне на файла ... успех . Цеко Цитирай
don_pepinio Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Занев,човече незнам какво да кажа вече(даже има рима )!!!Много яка хава се е заформила както винаги!!!На теб и на на всички участници... П.П.Реших и аз да се включа в купона!!! Jam 8 Цитирай
Fashion Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Аууу, don_pepinio утрепа ме със звук и свирня. Какво си го ноправил този запис не знам ,но звучи супер. Цитирай
рахата Отговорено Декември 5, 2007 Отговорено Декември 5, 2007 Съгласен с Fashion! Смертелно! Чак ме е срам,че включих толкова кофти Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 6, 2007 Автор Отговорено Декември 6, 2007 .... Петре, приятелю мой .... много добре .... даже отлично ... че и акустичка си има ... еваларка ти правя :recourse: ..... но няма да ти е за пръв път ... пък и явно и за последен .... голям си пич шъ знаиш ... ако се видим нявга , имаш едно питие от мен . Цеко Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Ех Пешооооо... Много ме кефи, че е супер разнообразно като идеи. Звука няма да го обсъждам - за всички е ясно, че си корифей Цитирай
baitanas Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Здравейте, момчета, всички сте забили много яко и както винаги се е заформила много яка хава...евала...сполай ви Най накрая се наканих и аз да запиша нещо http://media.putfile.com/Jam-8 Цитирай
ultramega Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 Браво. Всички сте големи.(Ама наистина всички, не го казвам от излишна учтивост ) :hysterical: Цитирай
Telerig Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Пепи изкъртих се с твоя трак братле...зациклил съм на него на репийт Голям голям кеф ...... обичам като има и хора които отделят време да изпипат идеите си...надявам се скоро и аз да успея да го направя за тоя готин джем защото си заслужава .... Цитирай
Baby Thomas Отговорено Декември 7, 2007 Отговорено Декември 7, 2007 Оф, да беше само Пепи, щях да го преживея, ама то всички сте нечовеци тук, бе. Как ни въй исрам! Цитирай
ultramega Отговорено Декември 15, 2007 Отговорено Декември 15, 2007 Ето и моят вариант: Rock-Jam-8 Ограничените ми умения не ми позволяват да свиря така както бих искал , но това не можа да ме спре Цитирай
Recommended Posts