zanev 70 Отговорено Ноември 30, 2007 Автор Отговорено Ноември 30, 2007 .... Здравей приятелю .... ами аз в началото на джема бях написал един от начините за сваляне на файлове от путфайла - кликваш с десен бутон на мишката върху плеъра който се отваря като активираш линка на путфайла и от излязлото меню намираш къде е отметката за Location - като я намериш копирай всичко което е след двете точки - започва с http и завършва с mp3 и много цифри помежду , след това пействай копираното в нов интернет експлорър и като го активираш сейфваш парчето - между другото понякога не става от първия път в смисъл че менюто за сейфване не излиза винаги от първия път , но ти пробвай и втори път - все ще стане . ....надявам се да нямаш проблеми ... живи здрав и чакам с нетърпение твоето включване . Цеко Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Да добавя един вариант за мак-юзърите - цъкате стрелката вдясно на плеъра и избирате "Save as QuickTime Movie". После си го отваряте с QuickTime и експорт в какъвто щете формат. Цитирай
Wolfheart Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Всички до тук ударихте неприлично здраво,направо нямам думи. Ето го и моя скромен принос тук поздрави на всички! Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Ииииии човече много яко си забил Простичко, ама стойностно. Саунда ти кърти! Евалас Цитирай
Wolfheart Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Благодаря.Ми така реших, простичко да е,баладично и меланхолично. Ползвал съм съвсем обикновен гиър:китара Squier 20 anniversary strat със сменени адаптери Dimarzzio на нек и бридж позиции с обърнати фази спрямо оригиналния мидъл(с едни скапани струни за практис(маде ин БГ),че са по твърди,вероятно с по хубави би станало по добре) .процесор Digitech rp200A боцнат директно в компа.Cubase sx3 с дилей на чистата и мръсната партии,с EQ съм бостнал чистата партия леко при 500hz,а мръсната съм кътнал може би малко грубо на 1Khz. надявам се да ни стане практика,да си разказваме кой как си е правил микса. Поздрави! Цитирай
BlueZone Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 Ми в тая връзка моя запис е с Ibanez RG350, ръгнат в DigiTech GNX1, оттам в миксера и директно в M-Audio FireWire Audiophile -> компютър. Не ме кефи особено как става, ама луупа на Marshall-a нещо се скапа и сега или чист саунд само от кубето или ако трябва по-мязнарски звук - процесора. Иначе определено предпочитам кривоча на Marshall-a, пък DigiTech-a да го ползвам само за разни ефекти, ама ей на - пуст късмет... Цитирай
kolio_k Отговорено Декември 1, 2007 Отговорено Декември 1, 2007 @Wolfheart >хубаво свирене и готин саунд. Моят вариант е записан с къстам страт(Диката),драйв от Меса Буги Студио 22,мик,саунд карта и два дилея от компа Цитирай
Wolfheart Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Много се радвам,че ви е допаднало. Цитирай
zanev 70 Отговорено Декември 2, 2007 Автор Отговорено Декември 2, 2007 ... ммм да ... и аз се присъединявам към мнението на колегите преди мен - Wolfheart добре се е получило , даже много добре ... определено мога да кажа че от всички неща които си поствал и аз съм чувал , в джема китарата най ми допада и се доближава до нещото което аз си представям като резултат за домашен запис .... даже мисля че е с нива по добра като саунд за което те поздравявам ..... въобше едно браво за представянето ти .... добре вървят досега нещата браво на всички включили се ... желая успех на следващите ..... Цеко Цитирай
Fashion Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Както бях обещал по-рано: Моята версия. Цитирай
Fashion Отговорено Декември 2, 2007 Отговорено Декември 2, 2007 Забравих да напиша с какво съм записвал. Ibanez S2170->Vox Tnelab LE->Audigy->Cubase . Само съм смесил записа без да прибавям допълнителни ефекти. Цитирай
killer Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Zanev браво!!! Парчето е невероятно, просто нямам думи, направо ти взима китарата от стойката и ти я слага във ръцете да свириш Адмирации !!! Поздравления към колегите които се включиха във джема, страхотни идеи и звук, направо ми се откърти главата от саунд ... всичките парчета ще си ги запазя във личната колекция !!! Все пак ще се престраша да пусна и моята импровизация върху песента, при първоначално слушане на песните на колегите почти се бях отказал ... но апетита идва с яденето Рок Джем 8 импровизация Ibanez Universe => Zoom 9150=> Marshall JCM 600 (D.I output)=> Audigy II zs=> Sonar 4 Поради късният час звукът съм го правил на слушалки така че може и да не е изравнен добре!!! Поздрави!!! Марио Цитирай
Wolfheart Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Zanev 70,радвам се че мислиш така,благодаря.Благодаря и на всички останали,на които им е допаднало. Fashion,яко е станало.Процесора обажда здраво.Със здраве да си го ползваш. Марио,поздравлеия интересно е станало. Занев за трака. Поздрави! Цитирай
рахата Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 (Редактирано) Супер сте пичове!Аз се включвам с фалшивини,ама кво да се праи-неможене+незнаене+мускулна треска от цепене на дърва+дългогодишна пауза в свиренето =УЖАС!! Може да го повторя в по-добра кондиция. Шектър+джем лаб+санс амп+ибанец дилей+амплитюб+кубейс Редактирано Декември 3, 2007 от рахата Цитирай
killer Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Радвам се че ви е харесало!!! @Рахата, много приятен тон си извадил, парчето е станало страхотно!!! Марио Цитирай
Recommended Posts