Wolfheart Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Деляне,много гот е станало.Би ли споделил какъв хардуер ползваш и ако си ползвал софт ефекти-какви. Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 Радвам се, че ви е допаднало, Голямо Благодарско! @Wolfheart, китарката е записвана с PODxt, след това Cubase SX с малко delay и EQ. За съжаление нямах възможност да се пробвам да го посмеся малко по-добре, ама ... Бекинг тракът е супер, евала Цеко Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 29, 2007 Автор Отговорено Ноември 29, 2007 .....удоволствието е изцяло мое френд ..... а да не би да говориш за стария и добър PODxt дето е в продажба от има няма 3-4 години ... щото не звучи лошо ... даже много приятно си звучи .... ...... между другото след дълго търсене най после си изтеглих в дигитален вариант концерта на ФСБ от `85 година ... голям кеф , не мога да не се похваля , щото не го бях слушал от има няма 12-13 години , имам го на плоча , ама грамофон не .. живи и здрави . Цеко Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Да,бекинга наистина е супер и ме върна във времето,когато слушахме Whitesnake 88.Браво друже ,супер яко. И Delian е записал наистина много добри соло тракове отгоре . Тази сутри се опитах и аз да врътна нещо отгоре,колкото да отчета участие jam8-zanev Както винаги набързо и доста немарливо записано,а този път и доста безидейно ,ама нали идеята е да се джеми.Просто изсвирих 3-4 имповизации върху тази благина и оставих тази с най малко грешки.Фейдаута накрая е за да замаже една особенно фрапантна Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 29, 2007 Автор Отговорено Ноември 29, 2007 .... Кольо приятелю мой , кажи ми моля ти се от кой учебник се научи да записваш бързо и немърливо тия ''грешки'' щото и аз искам такива да се науча да правя ..... какво да каже човек след като чуе твоите благинки .... освен че е несправедлив живота кво друго .... да ми беше дал малко от твойто умение в китарата ти пак щеше да си нъмбър уан , ама и аз щях да намажа .... ама не би .... всичко при теб отишло ... еваларка приятелю ..... офффф отивам да поплача в другата стая .... живи и здрави ........ хич не искам до ги мисля следващите - първо Delian ви започна а сега Кольо осмърти .... съчуствам ви искрено и лично ........ .................... майтап бре , както казах джемовете не са и не трябва да се възприемат като състезание по овчарси скок - с други думи ако някой скочи 6 метра това не значи че след него трябва да скачат само тези които могат повече от 6 м. ....... та мисълта ми е че пожелавам успех на следващите ... а вдъхновение вече мисля че си имате ..... за него се погрижиха бат ви Кольо и Дилян Цеко Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Айде и аз да се разпиша: Rock Jam 8 Съжалявам, че не можах да отделя повече време на таз композиция, щото го заслужава...ама пуста работа - трябва да се яде все пак Цитирай
рахата Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Джема започва да кърти много яко!Започна с тежката артилерия,а ще видим до къде ще стигне-може би ще има времетръс в Нагазаки! хаха и аз ще се включа в този джем най-скоро! Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 (Редактирано) За първи път се престрашавам да участвам в джем... Драснах на прима виста едно нещо, но държа да подчертая че не ме бива в солата много-много Та някой, от съжаление дори, може да ме похвали ТУК е моето нещо. Едит: Забравих да кажа, че свалих ритъма цял тон надолу, защото китарата ми е с прекалено дебели струни и флойд, за да я пренастройвам в Ми... Редактирано Ноември 29, 2007 от SomeoneElse Цитирай
kolio_k Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Похвалвам те и то съвсем не от съжаление.Много добре се е получило градски . Цитирай
Fashion Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Леле мале ,какъв се е здрав джем се е заформил. Всички до момента мноооогооо яко за забили. .Малко ме е яд ,че компютъра ми е на поправка ,но като го взема ще гледам и аз да драсна нещо. Цитирай
zanev 70 Отговорено Ноември 29, 2007 Автор Отговорено Ноември 29, 2007 ....мммммм много добре продължават нещата ...... аз доволен .... Боби много яко , много ...... не че съм очаквал друго де ... бравос дето се вика ... достоен продължител на линията предначертана от партията която Дилян и Кольо претвориха в дела преди теб .... чи тъй де - пролетарий от всички страни ..... и т.н. още веднъж много ме накефи ... ...... SomeoneElse приятелю въобще не се коси - много добре се е получило даже отлично .... само дето ме втрещи баса при първото слущане - е бързо се усетих че си смъкнал парчето в ре .... не че разбрах що ама сигурно китарата ти е настроена така - сигурно свириш тежък стил и ти трябва китара в ре ..... както и да е ... важното е че си ударил здраво - браво и на тебе ..... ............ еееее много добре досега ... бравос на всички ... Цеко Цитирай
SomeoneElse Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Мерси за похвалите! Има надежда за мен! Иначе да, свиря по-тежка музика и китарата ми е настроена така, пък както споменах...с 12ки в Ми малко нанагорно ще ми дойде - и за мен, и за грифа на китарата и за пружините на флойда Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 (Редактирано) майна, "някой ако ме нагруби ще се разплача"* майтап бре , както казах джемовете не са и не трябва да се възприемат като състезание по овчарси скок - с други думи ако някой скочи 6 метра това не значи че след него трябва да скачат само тези които могат повече от 6 м. По-скоро бат' Цеко - Хубаво ли е да си излагаш посАрания задник на изложба за изящни изкуства. Галиба ш'са въздържа тоя път. *Ф. Марлоу след жесток побой (не помня романа точно) едит: Забравих да изразя публично искрената си възхита от труда на хората: - Машала', пичове - както казват в Гръцко. Редактирано Ноември 30, 2007 от RockoBG Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Боби и Кольо спрете се бе хора ... определено ще ви сваля траковете да си ги имам като дема да не се сърдите ако ви гепя някои пръстовки после Цитирай
Telerig Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 А някой има ли идея как се сваля от тъпия путфайл щото 50 пъти кликнах на download this file и нищо не става? Цитирай
Recommended Posts