sizmo Публикувано Ноември 26, 2007 Публикувано Ноември 26, 2007 Здравейте на всички! Аз съм на 15 год. и съм начинаещ. Един приятел ме насочи към този сайт за което съм му много благодарен! Искам да ви попитам, като по опитни, какви препоръки ще ми дадете като за начало...примерно: Какъв микрофон ми трябва, така че вокала да звучи чисто , ясно и добре? Какви са ви препоръките, за упражнения, като се има в предвид, че се занимавам с предимно рап, говоря за обработка на гласа, като за начало? Аз сам измислям текстовете на песните си, с помощта на моя френд Ицо, разбира се! Приемам всякакви препоръки относно всичко, което се сетите като за един начинаещ! Прочетох всички важни теми във форума, и сега искам и вашите мнения. Моля да запазим правото на всеки потребител, тъй като всеки си има собствено мнение ! Ще следя тази тема редовно. Благодаря предварително ! Цитирай
Arq Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 aз нямам опит в тези неща, но май не е тук мястото, защото ако си забелязъл главно класици пишем тук...незнам някой може да има познания успех все пак Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Ноември 28, 2007 Отговорено Ноември 28, 2007 За рап може би трябва да работиш върху дикцията си Иначе кажи колко пари даваш за микрофон и къде ще го ползваш (на живо , студио , вкъщи ) Цитирай
XeRo Отговорено Ноември 29, 2007 Отговорено Ноември 29, 2007 Мога да те насоча към един приятел, който има студио в тях и се занимава с тези неща от доста време и може с доста неща да ти помогне Юзър в Скайп съм:lamenoza потърси ме ще ти намерим решение Цитирай
Recommended Posts