Glacierise Публикувано Май 18, 2005 Публикувано Май 18, 2005 Чудех се какво използвате за прост запис и редактиране - без мултитрак и т.н. Sound Forge и Audition не ми вършат работа Цитирай
Black Bird Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Чудех се какво използвате за прост запис и редактиране - без мултитрак и т.н. Sound Forge и Audition не ми вършат работа Sound Forge и Audition Аз ползвам СаундРекордер на Виндоуса. Нали за прос запис ? Идеален е! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Чудех се какво използвате за прост запис и редактиране - без мултитрак и т.н. Sound Forge и Audition не ми вършат работа Sound Forge и Audition Аз ползвам СаундРекордер на Виндоуса. Нали за прос запис ? Идеален е! ми да, иначе кво значи прост, всичко по-добро от рекордера на уиндолса става Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 А тая шашарма на Уиндоуса кви файлове прави; стават ли за пускане през Уиндоус медиа плейър, въобще може ли да се обработват? Щото имам и на Криейтив вграден рекордер... Цитирай
Glacierise Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 Ae стига бе - на подбив ме вземахте Не ми вършат работа ония двете, щото не ми бачкат с KX ASIO-то. А за sound recorder-a... И редактиране ми триаа, лууп-ване и т.н., айде сега По-добри предложения няма ли Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 WaveLab 5.0 :green: хехе Мите, взема ми думите от устата, дето се викаше на едно анимационно: Това е моя реплика, трябваше аз да я ............. хехе. Ми уейвлабораторията си е мн добра за таз работа, па и аз понеже съм фен на Стейнберг. Другото са разните софтуеъри на Сони, ама не съм пускал такива, иначе съм чувал добри отзиви и за аудио и за видео обработка, а специално за не прости записи съм чувал и го издирвам е - Семплитюд my dude, имал страшен звук, според някои по-добър от Нуендо и др такива и работи с VST Цитирай
Glacierise Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 Samplitude-a нещо ми е корав за издирване - пробвам Wavelab значи. Благодаря! Цитирай
the_gorer Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Аз имам Samplitude - той е предпочитан и за махане на шум заради вградения си нойз ремуувър. Не знам дали ще ти тръгнат драйверите с него, но ако ти трябва, кажи къде да го ъплоудна. Имам и Wavelab 5.0 Цитирай
Nikifena Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 за редактиране куул едит за запис (многоканален и тн кат правим песен) сонар (макар, че е боза) Цитирай
synchu Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 за редактиране куул едитза запис (многоканален и тн кат правим песен) сонар (макар, че е боза) боза боза - ма много лесно се използва иначе samplitude all the way. Цитирай
farushko Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Cubase SX ще ти хареса. а и Wave Lab Става Цитирай
the_gorer Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Момчета, понеже получих някои запитвания чрез PM, искам да знам къде мога да кача най-новия Samplitude, та да могат хората да си го дръпнат. Имайте предвид, че нямам достъп до БГ фрее сървъри. Пакетът е към 72 мегабайта и искам да знам дали ще е твърде нагло, ако го сцепя на малки RAR-ове и го кача в gmail-ския акаунт... PS: Моля, не подхващайте анти-пиратска кампания в темата. Цитирай
jFog Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Качвай, гол хуй му й във всички Р2р програми също го има.. Цитирай
Recommended Posts