BlueZone Публикувано Ноември 21, 2007 Публикувано Ноември 21, 2007 Ей сега се присетих за едни неща от 2003, дето ги бях правил за една мОма: Боби Зашев & Ралица Карагенова - Сама Боби Зашев & Ралица Карагенова - Грешиш/Не Можеш Боби Зашев & Ралица Карагенова - Неизказано Музика, аранжимент и най-различни инструменти: Аз Текст: Ралица Карагенова Употребени техники & софтуери: Ibanez RG 350, Ovation, Marshall Valvestate 8080, Shure KSM 32, Proteus 2000, Reason 2, Cubase SX 2. П.П. Звука не го коментираме - гаден е, щото тва е просто някво примерно демо. Цитирай
fildi Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 лично на мен много ми хареса последната песен - тази с пианото профеисонализъм си е това! браво Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 Радвам се, че ви допадат. Това с пианото е доста старо парче всъщност...писах го 1996 г. Жалко, че мацката реши, че трябва да става кръчмарка и да замине за Корея. Цитирай
Steppenwolf Отговорено Ноември 22, 2007 Отговорено Ноември 22, 2007 Боби, рядко пропускам неща, в които имаш пръст. И този път с удоволствие изслушах песните и ми оставиха чудесни впечатления. И според мен про свършена работа. Наистина жалко, че е заминала, защото според мен пее чудесно. Цитирай
BlueZone Отговорено Ноември 22, 2007 Автор Отговорено Ноември 22, 2007 Благодаря за подкрепата. Девойката наистина пее много яко, дори в тия парчета далеч не личат възможностите и. Работих с нея доста време и тия парчета са от т.нар. албум, който бях тръгнал да правя за нея, обаче йок. За жалост тя не е нито първия, нито последния БГ музикант, взел такова решение... Цитирай
coh-da Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 Музика, аранжимент и най-различни инструменти: Аз Виж как не съм знаел за тези неща, а научих за теб от участиетo ти в (дано не бъркам с пръст в раната) Music Station, които не ме кефеха. Последната песен най ми хареса. Знам, че там няма китара... споко! Отдавна съм наясно, че си перфектен китарист и с клавира имаш завидна практика (аз мога само "Котешкия марш" началото ). Жалко за момичето. Имах доста познати, които правеха така през годините. Поне света да видят! Цитирай
little_singer Отговорено Ноември 25, 2007 Отговорено Ноември 25, 2007 лелеее тая последната песен е убиец....страхотнааааа.нямам думи просто БРАВО Цитирай
Recommended Posts