bony Публикувано Ноември 20, 2007 Публикувано Ноември 20, 2007 веднъж бях чул ,музиката на пинко розовата пантера изсвирена на китара много добре с уокинг бас и всичките му чалъми,беше направена страхотно ,въпреки че сакса ,като мелодичен инструмент превъзхожда китарата,бях много впечатлен иведнага започнах да си я вадя по слух ,но не става така добре та въпроса мие :някой има ли няква информация за тая музика ,от къде мога да си я намеря нотирана за китара и друго ,вечер по мецото гледам ,някой път срахотни френски китаристи ,разбира се не става въпрос за ел китара,но направо американците някой път бледнеят,то не един двама ,направо милиони ве,много китаристи много нещо,ей. благодарско Цитирай
...denied Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 Здравей, Ето от тук може да си дръпнеш GP таба във който има и ноти но първо трябва да си истеглиш програмата (която не знам дали си запознат но е много полезна) и тогава ще можеш и да го чуеш и да видиш как да го изсвириш лесна работа (отностно програмата не мога да ти дам линк от къде да я дръпнеш че не помня вече от къде я взех ,ама пишеш в някой сайт за Download :"Guitar Pro" и теглиш). Успех Rock On! Цитирай
valkyr-qsal Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 http://ultimate-guitar.com/tabs/h/henry_ma..._guitar_pro.htm Това е супер добра интерпретация на песента, виж си я!!!! Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 20, 2007 Отговорено Ноември 20, 2007 добре де защо не пускате нещата в правилните раздели или не ползвате гугъл първо?? Цитирай
Baby Thomas Отговорено Ноември 21, 2007 Отговорено Ноември 21, 2007 Според мен пък тов е супер куц ТАВ!!! Цитирай
bony Отговорено Ноември 23, 2007 Автор Отговорено Ноември 23, 2007 благодаря ви много хора нно аз така и не ги видях тея табове натискам,тегля файла и после ми казва че не може да се отвори ,явно съм много бос Цитирай
Vlad Отговорено Ноември 24, 2007 Отговорено Ноември 24, 2007 Авторът е Henri Manchini . http://www.scribd.com/doc/90435/The-Pink-P...Music-for-Piano Тук е транскрибирано за пиано - по заглавие и автор ще го намериш и за китара /ако акордите не са достатъчни/. Влад Цитирай
Recommended Posts