Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

направих някъв мастър с един нов за мене компресор и го постнах в gmail вижте го там, то е старо и съм го правил от мп3 демек нямам го на wav. така че. Абе чуйте па ши си говорим. Тука имаше една тема за dive ми така съм завършил парчето с един dive хехе, не че е нещо особено де ама какво ви е мнението <_<

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

офффф мн ли е зле, че не пишете. Абе аз си знам де, както и да е :blink: Солата са много неориентирани, подложката с изключение на баса бива, ма не мога да махна солото :wall:, нищо ше го изсвиря пак, джангър да става B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бе екстра е бе! Само в началото тая китара, дето яко фейз има, бърка в здравето, а другата с хармонията повечко дрънчи на среди и налко ривърб. Иначе си е перфектно бе!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

точно тия среди даже съм ги махнал малко ама пък се губи от общата картина знам даа иначе звука, абе кво питам и аз требеше да го имам на тракове, а баса звучи ужасно нали. Трябва да си взема аз бас ама не моем да свирим хехе, тва е бас симулатор с ел китарка от процесора ми и се свири като си свириш на китарката и е мн удобно ама звука не е същия де, то и как да е то струната е по-тънка и има пич шифтер, нема начин :blink:. в началото китарката е за лудницата ужас, ама мое да стане акоп се обмисли солото, а дали да вкарам още една хармония или тая е достатъчна, щото ако се раздвижи солото да не е такава импровизация и толкова еднакво :think: м? как мислите. Нивото е добро нали, като обща картина как е малко глухо е нали, все още се уча брех тия монитори мама им, е, по-добре е от hi-fi, ама още не моем им свикнем, я кача баси, я кача високи и среди :wall: , еми всичко с времето си де B)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

къф ти е проблемът; от тънкости записни не отбирам, карам по вкус; харно е, малко обърквация в началото на солиращата китара, напомня ми най-хубавите неща на Полис, ма само като звук, де. Па си солираш, па и скромен.

Хубаво; пускам го пак.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

абе сега бих направил по-обмислено соло и повтарящите се моменти определено бих ги заменил с по-разнообразни, е, щом това ви харесва начи бъдещите неща по ше се харесат. дет се вика ту би континиуд, очаквайте включване с по-добър звук и свирня (да се надяваме де, хехе). Все напред да се развиваме е идеята :godbless::) . Борбата с мързела продължава, то тва е тежка болест. Кат съм на тема болести да споделя нещо което преди години не знам къде прочетох, чух може би :think: , както и да е, та то гласи:

 

Живота е неизлечима болест, завършваща винаги със смърт.

 

Не искам да внасям негативизъм, а просто много ме кефи.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Парчето е с вече традиционната за твоите (от мен поне де) квалификация - "много яко" :godbless::)

Освен баса, тук таме при бендовете в жицата не си съвсем акуратен (ма ква дума, а?:) )

Иначе не съм го слушал на колони още, та нишо не мога да кажа за продукцията....

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ей ти си бил зъл дя :)

много харно това.Май се загубиха малко барабаните след като влезе китарата.Ако му сложиш една публика отзад ще стане 100% лайф :) На мен така ми се иска да звуча ама обратно..към гаража тегля аз :)

както и да е железен си. :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

честно да ви кажа не очаквах такива отзиви за тази долнопробна импровизация хехе, добре тогава. Радвам се,ч е се хасесва, тва за мене значи много. :) Ари като поусвоя барабанки ( а дано, че се фърлих на барабанен пад леко на сляпо), ще постна по-раздвижени ритми, а може и да попея, отдавна не съм грачил :rolleyes:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.