peshoy2k Публикувано Май 17, 2005 Публикувано Май 17, 2005 направих някъв мастър с един нов за мене компресор и го постнах в gmail вижте го там, то е старо и съм го правил от мп3 демек нямам го на wav. така че. Абе чуйте па ши си говорим. Тука имаше една тема за dive ми така съм завършил парчето с един dive хехе, не че е нещо особено де ама какво ви е мнението Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 офффф мн ли е зле, че не пишете. Абе аз си знам де, както и да е Солата са много неориентирани, подложката с изключение на баса бива, ма не мога да махна солото :wall:, нищо ше го изсвиря пак, джангър да става Цитирай
Glacierise Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 Бе екстра е бе! Само в началото тая китара, дето яко фейз има, бърка в здравето, а другата с хармонията повечко дрънчи на среди и налко ривърб. Иначе си е перфектно бе! Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 точно тия среди даже съм ги махнал малко ама пък се губи от общата картина знам даа иначе звука, абе кво питам и аз требеше да го имам на тракове, а баса звучи ужасно нали. Трябва да си взема аз бас ама не моем да свирим хехе, тва е бас симулатор с ел китарка от процесора ми и се свири като си свириш на китарката и е мн удобно ама звука не е същия де, то и как да е то струната е по-тънка и има пич шифтер, нема начин . в началото китарката е за лудницата ужас, ама мое да стане акоп се обмисли солото, а дали да вкарам още една хармония или тая е достатъчна, щото ако се раздвижи солото да не е такава импровизация и толкова еднакво :think: м? как мислите. Нивото е добро нали, като обща картина как е малко глухо е нали, все още се уча брех тия монитори мама им, е, по-добре е от hi-fi, ама още не моем им свикнем, я кача баси, я кача високи и среди :wall: , еми всичко с времето си де Цитирай
sa6tiat Отговорено Май 18, 2005 Отговорено Май 18, 2005 къф ти е проблемът; от тънкости записни не отбирам, карам по вкус; харно е, малко обърквация в началото на солиращата китара, напомня ми най-хубавите неща на Полис, ма само като звук, де. Па си солираш, па и скромен. Хубаво; пускам го пак. Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 18, 2005 Автор Отговорено Май 18, 2005 абе сега бих направил по-обмислено соло и повтарящите се моменти определено бих ги заменил с по-разнообразни, е, щом това ви харесва начи бъдещите неща по ше се харесат. дет се вика ту би континиуд, очаквайте включване с по-добър звук и свирня (да се надяваме де, хехе). Все напред да се развиваме е идеята . Борбата с мързела продължава, то тва е тежка болест. Кат съм на тема болести да споделя нещо което преди години не знам къде прочетох, чух може би :think: , както и да е, та то гласи: Живота е неизлечима болест, завършваща винаги със смърт. Не искам да внасям негативизъм, а просто много ме кефи. Цитирай
synchu Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Парчето е с вече традиционната за твоите (от мен поне де) квалификация - "много яко" Освен баса, тук таме при бендовете в жицата не си съвсем акуратен (ма ква дума, а? ) Иначе не съм го слушал на колони още, та нишо не мога да кажа за продукцията.... Цитирай
jFog Отговорено Май 19, 2005 Отговорено Май 19, 2005 Ей ти си бил зъл дя много харно това.Май се загубиха малко барабаните след като влезе китарата.Ако му сложиш една публика отзад ще стане 100% лайф На мен така ми се иска да звуча ама обратно..към гаража тегля аз както и да е железен си. Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 19, 2005 Автор Отговорено Май 19, 2005 Яко барабанките как си ги праил? sampler Цитирай
peshoy2k Отговорено Май 19, 2005 Автор Отговорено Май 19, 2005 честно да ви кажа не очаквах такива отзиви за тази долнопробна импровизация хехе, добре тогава. Радвам се,ч е се хасесва, тва за мене значи много. Ари като поусвоя барабанки ( а дано, че се фърлих на барабанен пад леко на сляпо), ще постна по-раздвижени ритми, а може и да попея, отдавна не съм грачил Цитирай
Recommended Posts