philphil Публикувано Ноември 18, 2007 Публикувано Ноември 18, 2007 ...дайте ми на Черната овца TAB за GuitarPro5.....тук във форума са я качили ,но не мога да я истегла....и ни я слагайте в DATA.bg ,че няаам регистрация там, платена е Цитирай
philphil Отговорено Ноември 23, 2007 Автор Отговорено Ноември 23, 2007 намерих я вече........... Цитирай
Iv4ata_GuItaR Отговорено Ноември 26, 2007 Отговорено Ноември 26, 2007 Има ли солото? Ако го има може ли да ми я пратите и на мен. Цитирай
philphil Отговорено Ноември 27, 2007 Автор Отговорено Ноември 27, 2007 ..сичко има.........дай си скайп на ЛС ..щи я прата (: Цитирай
Jaden Отговорено Ноември 30, 2007 Отговорено Ноември 30, 2007 Направо я качи някъде и дай линк, че така тря те засипем с писания по скайп Цитирай
philphil Отговорено Декември 3, 2007 Автор Отговорено Декември 3, 2007 Направо я качи някъде и дай линк, че така тря те засипем с писания по скайп засипвайте ме щото не знам как и къде да я кача.......скайпа ми е: akulata--666 (: Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 3, 2007 Отговорено Декември 3, 2007 Айде някой да ми я прати (щом смята че има последната версия) на скайп : diliannedev , пък аз ще я кача във форума направо (срам , аз правих солото и още половината таб , пък я нямам ... ) Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Декември 4, 2007 Отговорено Декември 4, 2007 Ahat___Chernata_Ovca___RockMan.gp5 Ето готово ! Тази версия намерих , но предполагам , че е последната . Сега , може би година по-късно , може пак да се пробвам да я разпиша , защото сега усещам колко много грешки има в тоя таб . Цитирай
Jaden Отговорено Декември 6, 2007 Отговорено Декември 6, 2007 (Редактирано) Защо по дяволите ми казва че трябва да си ъпгрейтвам guitar pro 5 И при други табове ми е казвало така... Редактирано Декември 6, 2007 от Jaden Цитирай
Recommended Posts