JimBeam Публикувано Ноември 17, 2007 Публикувано Ноември 17, 2007 Начи реших другото лято да си зимам по хубава китара.Проблема е,че в Пловдив няма кой знае какви магазини с китари и избора е изключително малък затова реших да се обърна тука.Търся нещо flying V понеже държа китарата между краката си така се сещате се.Бях се спрял на джаксън КВХ10 кинг В обачече забелязах че буксата на кабела е на много гадно място сложена и може да го скъсам нещо.Ако може някой да ми препоръча подобна китара щото гледам че има тука хора дето са пробвали много китари.Относно въпроса за парите до 1000 1500 лв. Цитирай
Mladen Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 xxxx - София, Jakson-и, бая там, ама т'ва с кабела дет викаш пак ще си е така, нама как!!! Цитирай
JimBeam Отговорено Ноември 17, 2007 Автор Отговорено Ноември 17, 2007 ем щото видех един един гибсън дето не беше така ама знам ли го как звучи.Пропринцип искам китарата да звучи малко рок малко метъл.Гледал съм много клипчета с джаксън и ме кефи ама скапаната букса.. Цитирай
spongebob Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 Трудно е да се разбере каква китара искаш точно,но тва не е проблем със жака,защото има кабели със ъглов жак. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 гибсъна е много рок и много метъл но едва ли ще намериш за 1000-1500, втора ръка вървят 1500-2000, но може да видиш скъпите модели на Epiphone - мисля че ще ти свършат работа Цитирай
Mladen Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 http://www.visiarts.com/sefEpif001.htm Цитирай
Recommended Posts