Hillbilly Публикувано Ноември 16, 2007 Публикувано Ноември 16, 2007 Та,значи ще си взимам 2-ра талпа от Гибсън тип,а в БГ такова чудо няма из магазините и го гледам това в Мusicstore.de на Тънкаж . Някой да сподели опит струват ли си,къде се правят (сигурно в Китай)? Имам предвид моделите от около 200 евро,които не са талашитени. Цитирай
Dikata Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 хвьрлих едно око в саита.тия за около 200 евро няма начин да не са бльф,поне така изглеждат.за 400-500 евро по ги бива,разбира се,вьпреки,че са с посредствен материал.на по евтините под масивно тяло разбираи 100 парчета махагон налепени,а топа отгоре едва ли е масив,ами фурнир 0,5 мм.и веднага ще трябва да им смениш адаптерите с хубави. преди време в пловдив се продаде хубав епифон за 600лв.... Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 17, 2007 Автор Отговорено Ноември 17, 2007 ОК,мерси,вярно че пише махагоново тяло,но не се сетих че е от дребни парчета. Цитирай
Martyr Отговорено Ноември 17, 2007 Отговорено Ноември 17, 2007 (Редактирано) Напълно съм съгласен с горния пост...каквото и да има в предвид...значи сега по темата. Аз в момента имам J&D JD-805 модел. Адаптерите са малко weak и бих ги заменил с по-добри, грифа е мого удобен и китарката е много готино направена за парите си. Предишната ми китара Jackson JS-1 беше доста по-зле откъм звук и като всичко тази китара я бие не само по цена. Китарката е префектна за парите си. Даже бих вложил към 200 лв за по-добра електроника и тогава може и да стане за някое концертче, но това ще почака защото LTD-то ме чака в магазина Редактирано Ноември 17, 2007 от Martyr Цитирай
Recommended Posts