[He4oBek] Публикувано Ноември 15, 2007 Публикувано Ноември 15, 2007 От известно време насам като включа китарата към компютъра и си пусна Guitar Rig (по принцип свиря така), чувам ето това. Първо си мислех, че е от преходника за свързване на кабел от китара към Line In, но след като си купих чисто нов проблема си остана. Разбрах, че е от самата китара, защото когато поразмърдам жакчето и то спира. Цитирай
Overdrive Отговорено Ноември 15, 2007 Отговорено Ноември 15, 2007 и какво - искаш да питаш нещо ли?? като си разбрал - оправи го Цитирай
[He4oBek] Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Отговорено Ноември 15, 2007 Е аз хубаво съм разбрал, ама как да го оправя? Не смятам, че решението е винаги преди да свиря да си поръчкам кабела докато спре. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Най-вероятно е хлабава буксата в китарата. Отвори задния капак на китарата, след което притисни малко пластината на буксата, която се допира до пъпката на жака, така, че по-плътно да се допира до нея. Предполагам, това е проблема. Цитирай
Hillbilly Отговорено Ноември 16, 2007 Отговорено Ноември 16, 2007 Ми,разглоби жакчето,и срежи там жици ако има-ще спре да бръмчи. Цитирай
Recommended Posts