Jump to content
Българският форум за музиканти

Възможно ли е изобщо?


Recommended Posts

От много време насам имам една идея но не съм видял никой да я е осъществил и се чудя да не би да не е възможно. Ето я и нея : от няколко месеца се чудя може ли да се боядиса китара с боя за кола от тия дето си променят цвета. Не знам как им е по принцип името но им викат хамелеон. Мисля си че ще стане много яко. Не вярвам да съм първият човек на който е хрумнало и предполагам че е невъзможно щом никой не го е направил. Ако някой има опит в тая насока или знае нещо по въпроса да се изкаже. Благодаря предварително!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Наскоро видях тук във форума така боядисана китара, но не мога да се сетя къде, а й не се сещам как да я търся. Изглеждаше много яко. По принцип, доколкото съм запознат е възможно да стане, не мисля , че ще си първият, който го е правил това. Но все пак тук има хора , който се занимават само с това, така че каквото кажат те - аз може да греша.

 

 

 

Поздрави, Рендаков!!!

 

 

 

ПП идейката ти е яка :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мама му стара точно нещо такова искам......... Ако някой знае как точно се прави или някой който може да я направи да ми даде някаква връзка! Мерси

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Митьо Пищова в мутренските времена си боядисваше колата в такива цветове като правеше пре-боядисване в нов "хамелеонов" цвят всяка седмица.

Днес е с виолетови оттенъци, преливащи в жълто, утре е с червени оттенъци, преливащи в синьо и така си сменяше боите на колата доста дълго време докато накрая стана банално.

Познавам човека, който му боядисваше колата и, ако го мярна някъде ще го питам какво точно е нужно за нанасянето на такъв вид боя.

Но отсега ме съмнява, че най-добрата идея е да занесеш китарата на професионален бояджия и да не се мъчиш да пръскаш боята сам. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Но отсега ме съмнява, че най-добрата идея е да занесеш китарата на професионален бояджия и да не се мъчиш да пръскаш боята сам. :thumbs_up:

 

^ подкрепям, освен ако нямаш пистолет и компресор за боядисване. Ако имаш е като децка игра, сако трябва да олепиш с хартиено тиксо това, което не искаш да боядисаш. Не знам на каква основа са тия бой. За акрилните вече знам какво трябва :) , за което едно голямо благодарско на Диката.

 

 

Поздрави, Рендаков!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Естествено че няма аз да се занимавам с това. Освен ако не искам да се изгавря с инструмента а той въпреки че е е евтин нищо не ми е направил че да заслужава такава съдба. Просто исках да знам дали изобщо е възможно да се направи и в момента ме интересува кой може да я боядиса. Не ми е спешно изобщо, ако някой може да го направи или има познат, който се занимава с това, да ми даде скайп, GSM, или е-mail

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Преди може би половин година си пазарувах боя за проектите от един магазин, където смесваха и автобои и обмислях да боядисам някой проект с боя хамелеон. Просто не става със спрей! Трябва ти пистолет и компресор и въпреки че с 250-300 лв можеш да се снабдиш с вършещи работа инструменти не съм се занимавал да бачкам в тая насока и все още не разполагам с такива... Иначе е действително ефектно, но препдолагам има някакъв чалъм при пръскането, само от определен ъгъл ли и аз не знам :punk_guitar:

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.