Vasil Pavlov Публикувано Ноември 15, 2007 Share Публикувано Ноември 15, 2007 От много време насам имам една идея но не съм видял никой да я е осъществил и се чудя да не би да не е възможно. Ето я и нея : от няколко месеца се чудя може ли да се боядиса китара с боя за кола от тия дето си променят цвета. Не знам как им е по принцип името но им викат хамелеон. Мисля си че ще стане много яко. Не вярвам да съм първият човек на който е хрумнало и предполагам че е невъзможно щом никой не го е направил. Ако някой има опит в тая насока или знае нещо по въпроса да се изкаже. Благодаря предварително! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Наскоро видях тук във форума така боядисана китара, но не мога да се сетя къде, а й не се сещам как да я търся. Изглеждаше много яко. По принцип, доколкото съм запознат е възможно да стане, не мисля , че ще си първият, който го е правил това. Но все пак тук има хора , който се занимават само с това, така че каквото кажат те - аз може да греша. Поздрави, Рендаков!!! ПП идейката ти е яка Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 ето една такава Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2007 Мама му стара точно нещо такова искам......... Ако някой знае как точно се прави или някой който може да я направи да ми даде някаква връзка! Мерси Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the_gorer Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Митьо Пищова в мутренските времена си боядисваше колата в такива цветове като правеше пре-боядисване в нов "хамелеонов" цвят всяка седмица. Днес е с виолетови оттенъци, преливащи в жълто, утре е с червени оттенъци, преливащи в синьо и така си сменяше боите на колата доста дълго време докато накрая стана банално. Познавам човека, който му боядисваше колата и, ако го мярна някъде ще го питам какво точно е нужно за нанасянето на такъв вид боя. Но отсега ме съмнява, че най-добрата идея е да занесеш китарата на професионален бояджия и да не се мъчиш да пръскаш боята сам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
KingdomX Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Но отсега ме съмнява, че най-добрата идея е да занесеш китарата на професионален бояджия и да не се мъчиш да пръскаш боята сам. ^ подкрепям, освен ако нямаш пистолет и компресор за боядисване. Ако имаш е като децка игра, сако трябва да олепиш с хартиено тиксо това, което не искаш да боядисаш. Не знам на каква основа са тия бой. За акрилните вече знам какво трябва , за което едно голямо благодарско на Диката. Поздрави, Рендаков!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Vasil Pavlov Отговорено Ноември 15, 2007 Автор Share Отговорено Ноември 15, 2007 Естествено че няма аз да се занимавам с това. Освен ако не искам да се изгавря с инструмента а той въпреки че е е евтин нищо не ми е направил че да заслужава такава съдба. Просто исках да знам дали изобщо е възможно да се направи и в момента ме интересува кой може да я боядиса. Не ми е спешно изобщо, ако някой може да го направи или има познат, който се занимава с това, да ми даде скайп, GSM, или е-mail Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Ноември 15, 2007 Share Отговорено Ноември 15, 2007 Преди може би половин година си пазарувах боя за проектите от един магазин, където смесваха и автобои и обмислях да боядисам някой проект с боя хамелеон. Просто не става със спрей! Трябва ти пистолет и компресор и въпреки че с 250-300 лв можеш да се снабдиш с вършещи работа инструменти не съм се занимавал да бачкам в тая насока и все още не разполагам с такива... Иначе е действително ефектно, но препдолагам има някакъв чалъм при пръскането, само от определен ъгъл ли и аз не знам Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts